Αιμάτωμα και θεραπεία για Φορτούνη (pics)

Αιμάτωμα και θεραπεία για Φορτούνη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Αιμάτωμα και θεραπεία για Φορτούνη (pics)

bet365

Ένα αιμάτωμα στο κουτεπιέ αποκόμισε ο Κώστας Φορτούνης καθώς ο Δημήτρης Σιόβας τον πάτησε κατά λάθος σε διεκδικήση της μπάλας. Θεραπεία για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και θα προφυλαχθεί. Το ενδιαφέρον των Ζντιέλαρ, Τσόρι, Πουλίδο αλλά και Σιόβα.

Στην αρχή και ο ίδιος το φοβήθηκε επειδή πονούσε αρκετά και έπιανε τον αστράγαλό του. Στην συνέχεια φάνηκε πως το πρήξιμό του ήταν στο κουτεπιέ στο ποδιού του. Ένα αιμάτωμα που προκλήθηκε επειδή τον πάτησε ο Σιόβας άθελά του στην διάρκεια άσκησης κυκλοφορίας του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Κώστας Φορτούνης έλεγε μετά την προπόνηση πως ναι μεν πονάει αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό ενώ καθυσηχαστικό ήταν και το ιατρικό team του συλλόγου.

Σε πρώτη φάση θα κάνει θεραπεία και θα δοκιμάσει από αύριο πια να ξαναπροπονηθεί. Πάντως μόλις τελείωσαν την άσκηση αρκετοί συμπαίκτες του πήγαν πάνω του για να δουν τι έχει. Ο Ζντιέλαρ πρώτος και μετά οι Τσόρι και Πουλίδο αλλά και Σιόβας. Ο Σιόβας μάλιστα όταν είδε πως δεν φαινόταν για κάτι σοβαρό του έκανε και πλάκα. Και ο Ιντέγιε έβγαλε μία ενόχληση στο πόδι του αρχικά αλλά μετά συνέχισε κανονικά δίχως πρόβλημα και χωρίς να χρειαστεί ιατρική υποστήριξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα