Το συγκινητικό αντίο του Σρνα! (pic)

Το συγκινητικό αντίο του Σρνα! (pic)

Gazzetta team
Το συγκινητικό αντίο του Σρνα! (pic)

bet365

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από την Κροατία, ο Ντάριο Σρνα ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την στήριξη που του παρείχαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το χαμό του πατέρα του.

Ο αρχηγός της Κροατίας, Ντάριο Σρνα, ανακοίνωσε την απόσυρση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τον αποκλεισμό από την Πορτογαλία και μέσα από μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη που του παρείχε, μετά το θάνατο του πατέρα του.

«Αγαπητοί φίλοι της Κροατίας,

Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την ευγνωμοσύνη μου για την αγάπη που μου προσφέρατε. Χωρίς αυτήν δε θα είχα βρει το κουράγιο να παραμείνω δυνατός στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω καθέναν από εσάς ξεχωριστά για κάθε μήνυμα, κάθε κραυγή, κάθε χειροκρότημα... Θα ήμασταν πρωταθλητές κόσμου, αν υπολογίζαμε μόνο τη στήριξη των φιλάθλων. Θα ήθελα να μας συγχωρέσετε για τα δάκρυα και τη στενοχώρια που προκάλεσε ο αποκλεισμός μας. Πιστέψτε με, το θέλαμε όσο και εσείς! Κροατία για πάντα!», ανέφερε στο συγκινητικό του μήνυμα ο Κροάτης.

 

EURO Τελευταία Νέα