Μπακασέτας: «Να πανηγυρίσω τίτλους με την ΑΕΚ»

Μπακασέτας: «Να πανηγυρίσω τίτλους με την ΑΕΚ»

Μπακασέτας: «Να πανηγυρίσω τίτλους με την ΑΕΚ»

Αφού πρώτα έκανε λόγο για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του, στην συνέχεια ο Τάσος Μπακασέτας έβαλε ψηλά τον πήχη λέγοντας πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του διάρκειας τριών ετών ο Τάσος Μπακασέτας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης ανέφερε: «Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Προέρχομαι από την καλύτερη με διαφορά σεζόν της καριέρας μου και θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους και τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό επιτελείο του Πανιωνίου».

Και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι λίγο περίεργα που σήμερα υπέγραψα και αύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για να πάω την προετοιμασία, αλλά είχα ένα προαίσθημα ότι κάπως έτσι θα γινόταν, αφού σήμερα είναι τα γενέθλιά μου. Πρόκειται σίγουρα για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου ως τώρα».

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Αναφορικά με τους στόχους του δήλωσε: «Στόχος μου είναι να πανηγυρίσω τίτλους με την ΑΕΚ και θέλω του χρόνου τέτοια μέρα να έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει μακρά παράδοση απόκτησης μεγάλων παικτών από τον Πανιώνιο, όπως ο Κώστας Νεστορίδης και ο Θωμάς Μαύρος, και θα ήθελα να γίνω κι εγώ σημαντικό μέρος της ιστορίας της ομάδας».

Best of internet