«Στη Θεσσαλονίκη ο Κρέσπο για τον ΠΑΟΚ»

«Στη Θεσσαλονίκη ο Κρέσπο για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Η Αστον Βίλα «άναψε το πράσινο φως» και ο Χουάν Ανχελ Κρέσπο αναμένεται, σύμφωνα με τους Άγγλους, στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» ψάχνει, ψάχνει και δεν βρίσκει, εδώ και καιρό, κεντρικό αμυντικό , χαρακτηριστική είναι η δυσκολία που εμφανίζει η πορεία της διαπραγμάτευσης με την Στεάουα για τον Φερνάντο Βαρέλα, γι’ αυτό και ο Χουάν Άνχελ Κρέσπο από «τρίτη, τέταρτη επιλογή» έφτασε να είναι «η πρώτη επιλογή» του «Δικεφάλου» για να καλύψει το κενό στα στόπερ, που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση και του Μιγκέλ Βίτορ.

Η Άστον Βίλα δεν υπολόγιζε τον 29χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή, που δεν βρήκε ποτέ θέση στο «Βίλα Παρκ», δόθηκε δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο και δεν κάνει ούτε για το σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Ο Κρέσπο προφανώς κάνει για την Σούπερ Λιγκ και τον ΠΑΟΚ αν κρίνουμε από την δεδομένη συμφωνία, όπως την παρουσιάζουν σήμερα οι Άγγλοι, ανάμεσα στους «χωριάτες» και τους «ασπρόμαυρους». Το ποσό που θα βγάλει από το ταμείο της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι υπερβολικά μεγάλο, ενώ η ενημέρωση της αγγλικής ομάδας προς τον Τύπο είναι ότι «ο ποδοσφαιριστής σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Η αγορά των δικαιωμάτων του Ισπανού ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την «birminghammail.co.uk» ανέρχονται στις 500.000 αγγλικές λίρες, ποσό το οποίο δαπάνησε η Αστον Βίλα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι από την Κόρδοβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα