Αποθεωτικά σχόλια για Πουλίδο σε Μεξικό

Αποθεωτικά σχόλια για Πουλίδο σε Μεξικό

Δημήτρης Τομαράς
Αποθεωτικά σχόλια για Πουλίδο σε Μεξικό

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο έβαλε δύο γκολ στο φιλικό με την SV Horn και τα μεξικανικά media γράφουν τα καλύτερα λόγια για το φετινό του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό.

Εκτός από την αναφορά των δύο τερμάτων αλλά και το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει καλά και γενικά έχει θετική παρουσία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Μεξικό γίνεται λόγος και για την Εθνική της χώρας. Την πιθανότητα δηλαδή εάν συνεχίσει έτσι ο Άλαν Πουλίδο και βγάλει και πολύ καλό πρόσωπο και στα επίσημα των πρωταθλητών Ελλάδας να γυρίσει και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και με δεδομένο βέβαια ότι θα έχουν ξεπεραστεί και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που είχε επικαλεστεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Μεξικανών ελέω της κόντρας με την Τίγκρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα