«Στην ατζέντα του Βίκτορ ο Πιάτι»

«Στην ατζέντα του Βίκτορ ο Πιάτι»

Δημήτρης Τομαράς
«Στην ατζέντα του Βίκτορ ο Πιάτι»

bet365

Ο ισπανικός Τύπος επιμένει για τον Πάμπλο Πιάτι και τον Ολυμπιακό μεταδίδοντας την πληροφορία πως είναι και στην λίστα του Βίκτορ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν winger και μία εκ των περιπτώσεων με τις οποίες έχει ασχοληθεί είναι του Πιάτι. Του 27χρονου αριστεροπόδαρου εξτρέμ που παίζει και δεξιά όμως εάν χρειαστεί. Τα ισπανικά media επιμένουν για ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον Πάμπλο Πιάτι και ότι ο παίκτης είναι στην ατζέντα του Βίκτορ Σάντσεθ. Επίσης πως έχει εισηγηθεί και αυτός - όπως και ο Σίλβα - την απόκτησή του. Το προχωρούν και ένα βήμα παραπάνω το θέμα λέγοντας πως έγινε προσπάθεια να έρθουν οι εκπρόσωποι του Πιάτι στην Αθήνα για να συζητήσουν με τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα