Ρέντναπ: «Ανάθεμα κι αν κατάλαβα πως έπαιζε η Αγγλία»!

Ρέντναπ: «Ανάθεμα κι αν κατάλαβα πως έπαιζε η Αγγλία»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρέντναπ: «Ανάθεμα κι αν κατάλαβα πως έπαιζε η Αγγλία»!

bet365

Κάτι πολύ σωστό, δεδομένης της εικόνας που παρουσίασε η εθνική ομάδα της Αγγλίας στο φετινό Euro, υποστήριξε ο Χάρι Ρέντναπ, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να καταλάβει το πλάνο με το οποίο παρουσίαζε τους παίκτες στο γήπεδο ο Ρόι Χότζον!

Ο άλλοτε προπονητής της Τότεναμ, μίλησε το πρωί στο ραδιόφωνο του «TalkSport» και αφού αρχικά εξέφρασε την τρομερή απογοήτευσή του, στάθηκε στην έλλειψη ταυτότητας από τα «τρία λιοντάρια», απορώντας για το σύστημα που επέλεγε ο Χότζον, αφού ... όλοι ήταν παντού και φαινόταν να μην υπάρχει πλάνο.

«Πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα να δω αυτό το πράγμα χθες βράδυ...

Δίχως ίχνος ασέβειας και με όλο το θάρρος και τον σεβασμό προς τους Ισλανδούς, η Αγγλία έπρεπε απέναντι σε τέτοιες ομάδες απλά να τις πατάει και να συνεχίζει...

Πραγματικά πίστευα ότι θα ερχόταν μια άνετη πρόκριση με τρία ή τέσσερα γκολ.

Ήταν τεράστια απογοήτευση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως λείπει πλέον η ταυτότητα από την εθνική μας ομάδα... Δεν με νοιάζει τι λένε και τι γράφεται, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλούς διεθνείς, με ικανότητες και ταλέντο. Απλά λείπει η ταυτότητα... Δεν υπάρχει σωστό σύστημα και σχέδιο στο γήπεδο.

Ακόμα κι εγώ δεν ξέρω πως διάολο παίζει η Αγγλία και πως έπαιξε στα ματς του Euro... Όλες οι ομάδες έχουν οργάνωση, η Αγγλία ήταν ... σκορπισμένη...».

 

EURO Τελευταία Νέα