Ο... αγριεμένος και δικαιωμένος Γιαννιώτας

Ο... αγριεμένος και δικαιωμένος Γιαννιώτας

Δημήτρης Τομαράς
Ο... αγριεμένος και δικαιωμένος Γιαννιώτας

bet365

Οι άγριες διαθέσεις του Γιάννη Γιαννιώτα για να σκοράρει στο ματς με την SV Horn φαινόταν από την αρχή. Ήταν ένα γκολ που ήθελε πολύ και ενώ πανηγύρισε και το τέρμα του Κώστα Φορτούνη.

Έχουμε επισημάνει ξανά πως ο Γιαννιώτας γύρισε για να μείνει στο Λιμάνι. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του. Το προσωπικό του στοίχημα. Είναι και... αγριεμένος με την καλή έννοια για αυτό και αποφασισμένος για όλα. Κόντρα στην SV Horn και το πρώτο φιλικό της σεζόν για την ομάδα του Ολυμπιακού το έψαχνε και το ήθελε πολύ το γκολ. Και όταν ήρθε το τέρμα του με κεφαλιά ήταν μία προσωπική δικαίωση.

Σαν να έγινε αυτό που ήθελε για να πάρει για τα καλά τα πάνω του και ψυχολογικά. Εκτός από το δικό του τέρμα πάντως ο Γιάννης Γιαννιώτας πανηγύρισε πολύ και την φαουλάρα του Κώστα Φορτούνη. Άλλωστε οι περισσότεροι Έλληνες του Ολυμπιακού είναι κοντά ο ένας στον άλλον και κάνουν παρέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα