«Όχι σε πρόταση από Ελλάδα για Σούνκε»

«Όχι σε πρόταση από Ελλάδα για Σούνκε»

Gazzetta team
«Όχι σε πρόταση από Ελλάδα για Σούνκε»

bet365

Πρόταση ύψους 1, 5 εκατ. ευρώ από ελληνική ομάδα για την απόκτηση του Γιόναταν Σούνκε, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ο πως απέρριψε ο πρόεδρος της Εστουδιάντες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε πως ο Γιόναταν Σούνκε αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, η Εστουδιάντες φαίνεται πως απέρριψε πρόταση 1.5 εκατ. ευρώ από ελληνικό σύλλλογο για την απόκτησή του παίκτη.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, τόνισε πως παρά το γεγονός πως η πρόταση ήταν συμφέρουσα για τους «Φοιτητές», τελικά αποφάσισε να την απορρίψει, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta που σας τόνισε το γεγονός πως η Εστουδιάντες δεν θέλει να τον χάσει, αλλά φαίνεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του φαίνεται πως έχει δείξει και η Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ο μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Γκουαντισένγκο, φαίνεται διατεθειμένος να πιέσει τον σύλλογο για τη μεταγραφή του πελάτη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα