Παραιτήθηκε ο Χόντγκσον! (vid)

Παραιτήθηκε ο Χόντγκσον! (vid)

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Χόντγκσον! (vid)

bet365

Ο αποκλεισμός σοκ της Αγγλίας από την Ισλανδία και η νέα αποτυχία των «Τριών Λιονταριών» σε τελική φάσης διοργάνωσης έφεραν ραγδαίες εξελίξεις, με τον Ρόι Χόντγκσον να δηλώνει την παραίτησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Μετά από 4 χρόνια στον πάγκο της Αγγλίας ο Ρόι Χόντγκσον αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «Τριών Λιονταριών», δηλώνοντας την παραίτησή του μετά τον αποκλεισμό από την Ισλανδία.

Οι Άγγλοι έφτασαν με μεγάλες προσδοκίες στα γήπεδα της Γαλλίας, ωστόσο απογοήτευσαν για ακόμα μία φορά, με τον Ρόι Χόντγκσον που ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός ανάμεσα στις 24 ομάδες του Εuro (3.5 εκατ. λίρες), να αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη για την αποτυχία και να ανακοινώνει το τέλος της εποχής του στον πάγκο της ομάδας.

«Είναι η στιγμή για κάποιον άλλον να αναλάβει αυτό αυτή τη νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές δεν τα κατάφεραν σήμερα για την πατρίδα τους. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω πως πολύ σύντομα θα δούμε την Αγγλία στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης», ανέφερε ο 68χρονος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου διαβάζοντας το σημείωμα της παραίτησής του.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Aξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ρόι Χόντγκσον με την Αγγλία έληγε στις 30 Ιουνίου, ενώ μαζί του δήλωσαν την παραίτησή του τόσο ο άμεσος συνεργάτης του Γκάρι Νέβιλ, αλλά και όλο το τεχνικό του επιτελείο.

 

EURO Τελευταία Νέα