Οι οδηγίες και οι πρώτες... κατσάδες του Βίκτορ

Οι οδηγίες και οι πρώτες... κατσάδες του Βίκτορ

Δημήτρης Τομαράς
Οι οδηγίες και οι πρώτες... κατσάδες του Βίκτορ

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει αποδείξει πως δεν... χαρίζεται στους παίκτες του στις προπονήσεις, που έχουν πολύ πίεση και ένταση. Τι ζητούσε και ποιοί τα... άκουσαν.

Από την αρχή της προπόνησης ο Βίκτορ είχε πάει ιδιαίτερα οργανωμένος με τον βοηθό του, Λάρα και το πινακάκι του που ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα παικτών. Μετά τις ασκήσεις με μπάλα, το κοροϊοδο και το τρέξιμο δούλεψε αρκετά - όπως αναφέραμε νωρίτερα - σε... κομπίνες με πλάγιο και σε ασκήσεις ανάπτυξης, κυκλοφορίας από τα άκρα και πίεσης.

Ο Βίκτορ σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις την βασική άσκηση της κυκλοφορίας, με την οποία καταπιάστηκε στο πιο μεγάλο μέρος της προπόνησης. Είτε για να κάνει παρατηρήσεις σε παίκτες για τον τρόπο της κίνησής τους αλλά και το πως τοποθετούνται στο γήπεδο (σ.σ. Μαζουάκου) είτε ακόμα και να βάλει τις... φωνές.

Όπως έκανε στον πιτσιρικά Τσιμίκα διότι δεν έδινε σωστά την μπάλα ή στον Μανθάτη διότι άφησε την θέση του εξτρέμ και βιάστηκε να μπει στην περιοχή την ώρα που του έκαναν πάσα. Μάλιστα για τον Τσιμίκα ζήτησε την συνδρομή του Κασάμι για να μάθει να λειτουργεί πιο σωστά.

"Σας έχω ξαναπεί. Δίνετε πάσες... ασφαλείας. Μην πουλάτε την μπάλα. Δώστε επιλογές στο παιχνίδι του άλλου και κυκλοφορήστε σωστά την μπάλα για να βγει η φάση", έλεγε προς τον Τσιμίκα. Όσο για τον Μανθάτη του ανέφερε πως "είδες πως χάνεις την μπαλιά όταν αφήνεις την θέση σου νωρίτερα; Γιατί μπήκες πιο νωρίς στην περιοχή;".

Είχε να πει πάντως και έναν καλό λόγο. Έδωσε μπράβο σε Φορτούνη, Σεμπά, Τσόρι, Μποτία, Πάρντο αλλά και στον πιτσιρικά Ρέτσο. Έντονες παρατηρήσεις έκανε και ο Ράντος. Ήταν σε Στρέζο και Χουτεσιώτη. Στον πρώτο για άσκηση και στον δεύτερο για τον τρόπο που έκανε έξοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα