Επιστροφή για Σιμόες και Γκάλο

Επιστροφή για Σιμόες και Γκάλο

Gazzetta team
Επιστροφή για Σιμόες και Γκάλο

bet365

Οι Αντρέ Σιμόες και Ροντρίγκο Γκάλο επέστρεψαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ, από τις οποίες πλέον λείπουν μόνο οι Μάνταλος, Αραβίδης και Βάργκας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχαν εξασφαλίσει μια επιπλέον μέρα άδειας και έλειπαν από την «πρώτη», ωστόσο στο απογευματινό πρόγραμμα της Κυριακής έδωσαν κανονικά το παρών. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αντιμετώπισε κάποιο απρόοπτο στο διπλό πρόγραμμα και τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν το πρωί σε δύο γκρουπ για εργομετρικά και προπόνηση. Το απόγευμα θα δουλέψουν όλοι μαζί.

Οι διεθνείς Μάνταλος και Αραβίδης είναι εκτός, ωστόσο θα ενσωματωθούν στην ΑΕΚ για την αναχώρηση για Πολωνία την Τετάρτη, ενώ ο Βάργκας που έχει επιπλέον άδεια για να παντρευτεί θα συναντήσει την αποστολή εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα