Ξεκινάει με περσινούς στόχους η Βέροια

Ξεκινάει με περσινούς στόχους η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ξεκινάει με περσινούς στόχους η Βέροια

bet365

Η Βέροια θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νεά σεζόν τη Δευτέρα (27/6) έχοντας τους ίδιους στόχους με πέρυσι, δηλαδή να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω και όχι να παλεύει απλά για την παραμονή.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Βέροια είχε θέσει ως στόχο το κάτι παραπάνω και όχι απλά να παλεύει για την παραμονή. Όμως, τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελαν και στη «βασίλισσα του Βορρά» έλεγαν πως η 14η θέση δεν ήταν μέσα στους στόχους. Έτσι, τον ίδιο στόχο έχουν και φέτος στον σύλλογο της Ημαθίας, αφού επιθυμούν να πετύχουν αυτό το κάτι παραπάνω.

Βέβαια, η νέα αγωνιστική περίοδος είναι διαφορετική για την ομάδα της Ημαθίας, καθώς θα έχει νέο ιδιοκτήτη, τη στιγμή που η αδειοδότηση... πέρασε από 40 κύματα! Επίσης, για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση και αγωνιστικά, καθώς υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν το... ταμείο ήταν μόλις 5 νίκες σε όλο το πρωτάθλημα, εκ των οποίων μόνο οι 2 εντός έδρας (12 ήταν οι ισοπαλίες και 13 οι ήττες).

Συνάμα, υπήρχε πρόβλημα στην επίθεση με 19 γκολ (33 παθητικό), επίδοση που έπιασε και η Καλλονή που υποβιβάστηκε και αποτέλεσε τη δεύτερη χειρότερη της σεζόν 2015-2016. Όσο για το διοικητικό, όπως προαναφέραμε, η Βέροια θα έχει νέο ιδιοκτήτη, που αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και τη Δευτέρα (27/6), τη στιγμή που ο Ζήσης Βρύζας θα αναλάβει την προεδρία.

Αύριο η πρώτη, ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά

Η νέα προσπάθεια, λοιπόν, ξεκινάει από το αύριο το απόγευμα, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι. Βέβαια, η επιστροφή έχει γίνει από την Παρασκευή (24/6), ενώ ολοκληρώθηκαν και τα εργομετρικά τεστ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να περιμένουν τα αποτελέσματα. Πάντως, η πρώτη εκτίμηση λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ.

Στις 3 Ιουλίου στη Νάουσα

Τέλος, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Εκεί η αποστολή θα πάει στις 3 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 16 του ίδιου μήνα. Μάλιστα, γίνονται και συζητήσεις για φιλικά, με πρώτο όλων αυτό με την Κέρκυρα, αφού οι Φαίακες θα είναι επίσης στη Νάουσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα