Ξύλο μέσα στο μετρό! (gTV)

Αντώνης Σαούλης
Ξύλο μέσα στο μετρό! (gTV)

bet365

Αγγλοι ενώθηκαν με Πολωνούς, η αστυνομία τους έβαλε στην... πρίζα και λίγο έλειψε να ξεφύγει πολύ άσχημα η κατάσταση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Η αλήθεια είναι πως 18 μέρες στο Παρίσι δεν είχε γίνει το παραμικρό. Τουλάχιστον να ήμασταν μάρτυρες κάποιου περιστατικού. ΟΚ, σε αυτό βοήθησε (μάλλον) το γεγονός πως δε το επισκέφτηκαν οι Αγγλοί ή οι Ρώσοι μιας και δεν έδωσαν κάποιο ματς στην πόλη του φωτός. Ωστόσο το βράδυ του Σάββατου γίναμε μάρτυρες ενός επεισοδίου στο μετρό!

Φεύγοντας από τον FanZone στο τέλος του αγώνα της Κροατιας με την Πορτογαλία μπήκαμε στο μετρό (στάση Le Motte Piquet) και στην επόμενη πέσαμε πάνω στο επεισόδιο. Από την μία αστυνομικοί που απειλούσαν και από την άλλη ένα μείγμα Αγγλων και Πολωνών που βρέθηκαν στην FanZone για να δουν τα παιχνίδια.

Και η αλήθεια είναι πως οι αστυνομικοί ξέφυγαν λίγο με αποτέλεσμα να αντιδράσουν κι αυτοί. Στο τέλος οι αστυνομικοί τους επαιρναν σηκωτους και τους πέταγαν μέσα στο τρένο! Δυστυχώς το βίντεο δεν τραβήχτηκε και στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά καταλαβαίνετε πως είναι όταν φεύγουν... αεράτοι οπαδοί από τους αστυνομικούς.

 

EURO Τελευταία Νέα