Το αντίο του Βίτορ: «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ»

Το αντίο του Βίτορ: «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ»

Το αντίο του Βίτορ: «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μιγκέλ Βίτορ υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Μπερ Σεβά και ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο δικό του αντίο…

Ο Πορτογάλος αμυντικός, μέσω του λογαριασμού στο Facebook, φρόντισε να αποχαιρετίσει όλους όσους γνώρισε και συνεργάστηκε στα τρία χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, ο Βίτορ έγραψε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έκαναν τα τελευταία τρία χρόνια πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.

Τώρα, δεν είμαι στην ομάδα αλλά θα παραμείνω οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου.

Στους ανθρώπους που φρόντισαν τις κόρες μου: Καμία λέξη δεν θα μπορούσε επαρκώς να εκφράσει τις ευχαριστίες μου. Ήταν τόσο χαρούμενες με εσάς. Σας αγάπησαν πραγματικά και δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε "πότε θα επιστρέψουμε στο σπίτι".

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Ευχαριστώ πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα