Η ειδική άσκηση του Βίκτορ με εξτρέμ και ακραίους αμυντικούς

Η ειδική άσκηση του Βίκτορ με εξτρέμ και ακραίους αμυντικούς

Δημήτρης Τομαράς
Η ειδική άσκηση του Βίκτορ με εξτρέμ και ακραίους αμυντικούς

bet365

Ο Βίκτορ άλλαξε τα δεδομένα της προπόνησης εφαρμόζοντας μία ξεχωριστή άσκηση για ανάπτυξη από τα άκρα και τελειώματα. Τι δοκίμασε στο εσωτερικό διπλό. Γκολάρα ο Πάρντο.

Ήταν σίγουρα κάτι διαφορετικό συγκριτικά με τις προηγούμενες προπονήσεις, ωστόσο στο πλαίσιο της επιθυμίας του να ανοίξει το παιχνίδι της ομάδας και να παίζει πολύ από τα πλάγια ο Ολυμπιακός. Με την συμμετοχή φυσικά των ακραίων αμυντικών. Ουσιαστικά επρόκειτο για μία άσκηση για ανάπτυξη - κυκλοφορία και τελειώματα με την συμμετοχή και του Βίκτορ και του βοηθού του Λάρα.

Άσκηση που έγινε ανά δύο ομάδες. Ο πρώτος παίκτης που έδινε την μπάλα προς τα πίσω ήταν ο Κασάμι. Από εκεί ξεκινούσε μία ανάπτυξη από τα πλάγια από εκεί προς το κέντρο και τον Τσόρι που έδινε την τελική μπαλιά και στην συνέχεια τα εξτρέμ έπρεπε να συγκλίνουν και να... γεμίσουν περιοχή για να πάρουν την μπάλα και για να βγει η φάση και το γκολ. Αρχικά όταν ο αντίπαλος έχανε την μπάλα ο εξτρέμ έπρεπε να γυρίσει πίσω για να τροφοδοτηθεί και να παίξει με τα μπακ ή να συνεργαστεί κάνοντας το 1-2 με τους παίκτες του άξονα.

Το πρώτο γκρουπ παικτών που δούλεψε πάνω σε αυτήν την άσκηση ήταν οι Φορτούνης, Σεμπά, Τσόρι, Πάρντο, Κασάμι, Μπέρτος, Μποτία και Σιόβας. Ο Φορτούνης ήταν σε ρόλο σέντερ φορ και ο Τσόρι πιο πίσω του. Ο Στρέζος ήταν ο κίπερ στην άσκηση όπου σκόραραν ο Πάρντο, ο Φορτούνης τρεις φορές αλλά και ο Σεμπά. Στην συνέχεια ακολούθησε το επόμενο γκρούπ. Με εξτρέμ τους Μανθάτη και Ολαϊτάν και φορ τον Πουλίδο. Ανδρούτσος και Ολαϊτάν βρήκαν δίχτυα στην άσκηση.

Ο Βίκτορ ακολούθως έκανε και εσωτερικό δίτερμα προκειμένου να δοκιμάσει την τακτική που έκανε στην παραπάνω άσκηση. Να δει τι από αυτά μπορούν να βγουν στο διπλό. Με τους πορτοκαλί ήταν οι Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Μποτία, Σιόβας, Κασάμι, Μαζουάκου, Τσόρι, Πάρντο, Σεμπά και Φορτούνης. Με τους μπλε οι Καπίνο, Μανθάτης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Βούρος, Ολαϊτάν, Πουλίδο και Γούτας. Ο Πάρντο με μία σουτάρα ξετίναξε τα δίχτυα ενώ μετά το τέλος του διτέρματος υπήρξαν παρατηρήσεις σε Σεμπά από Βίκτορ για το πως κινείται και σε Ρέτσο από Λάρα για το ίδιο πράγμα.

- Το πρωί οι παίκτες είχαν χαλάρωμα και πρόγραμμα σε γυμναστήριο και πισίνα. Και αύριο λογικά θα γίνει μία προπόνηση στις 19.00.

- Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο αρχικά και ασκήσεις για μεταβίβαση της μπάλας αλλά και κεφαλιές με επιτόπιο άλμα. Μετά οι παίκτες δούλεψαν σε κοντινές και μακρινές πάσες.
- Το γκρουπ που δεν έκανε την άσκηση του Βίκτορ ήταν σε άλλο γήπεδο για ασκήσεις συναρμογής, δύναμης και ισορροπίας αλλά και τρέξιμο με τον Λουένγκο να καταγράφει το τι γίνεται από κοντά με βίντεο. Μετά το πρώτο γκρουπ σειρά πήρε και το δεύτερο για αυτές τις ασκήσεις αλλά και το τρέξιμο. Τέλος οι κίπερ δούλεψαν χωριστά σε εξόδους και σουτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα