Λαγός στο gazzetta.gr: «Χρωστάω πολλά στον Παναθηναϊκό...»

Λαγός στο gazzetta.gr: «Χρωστάω πολλά στον Παναθηναϊκό...»

Νίκος Μαρούδας
Λαγός στο gazzetta.gr: «Χρωστάω πολλά στον Παναθηναϊκό...»

bet365

Ο Τάσος Λαγός μετά από 10 χρόνια αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και αποχαιρετά την ομάδα της καρδιάς του μέσω του gazzetta.gr!

Όταν έφτασε στον Παναθηναϊκό ήταν 15 χρονών. Ουσιαστικά στην Παιανία πέρασε τα πιο δύσκολα χρόνια, αυτά της εφηβείας. Ο Τάσος Λαγός όμως, έδειξε πως αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει να φτάσει ψηλά από τα πρώτα του κι όλας βήματά του εκεί. Όποιον ρωτήσεις στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού θα σου μιλήσει για ένα παιδί υπόδειγμα, τρομερό χαρακτήρα και με πολύ όρεξη για δουλειά.

Έκανε τον Παναθηναϊκό δεύτερο σπίτι του. Έγινε αρχηγός της ομάδας της καρδιάς του και έφτασε η μέρα να φύγει και από αυτό το σπίτι. Όπως είχε κάνει τότε, όταν από το πατρικό του στον Βόλο έγινε εσώκλειστος στην Παιανία. Ο Τάσος Λαγός μιλάει στο gazzetta.gr και μέσω αυτού αποχαιρετά το «τριφύλλι». Στέκεται στα όσα καλά πέτυχε με τον Παναθηναϊκό, ευχαριστεί άπαντες που τον έκαναν εκτός από καλό ποδοσφαιριστή και καλύτερο άνθρωπο και εύχεται τα καλύτερα για την νέα σεζόν.

Φυσικά δεν κρύβει και τα όσα θα του λείψουν από την Ελλάδα. Η θάλασσα και ο καιρός είναι από τα βασικά που ξέρει από τώρα πως θα σκέφτεται και θα θέλει να είχε και στην Γερμανία...

Καλησπέρα Τάσο και συγχαρητήρια για την μεταγραφή σου! Μετά από 10 χρόνια αφήνεις τον Παναθηναϊκό, ποια είναι τα πρώτα συναισθήματά σου για το γεγονός αυτό;
«Αισθάνομαι πολύ καλά, είναι μια καινούρια αρχή για εμένα μετά από 10 υπέροχα χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό. Εκεί έγινε εκτός από καλός ποδοσφαιριστής και καλύτερος άνθρωπος. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν γι' αυτό όλα τα χρόνια είναι λίγο.... Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας».

Έγιναν όλα όπως τα είχες σκεφτεί όταν ερχόσουν στον Παναθηναϊκό;
«Πέτυχα πολλά πράγματα με τον Παναθηναϊκό. Ίσως η τελευταία μου χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη για μένα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχω πολλά καλά πράγματα να κρατήσω από τον Παναθηναϊκό, θα μείνω με αυτά τα καλά που πέτυχα τα τελευταία χρόνια».

Νιώθεις σαν να φεύγεις για δεύτερη φορά από το σπίτι σου;
«Ναι μπορείς να το πεις και έτσι. 10 χρόνια σε μια ομάδα είναι πάρα πολλά. Αισθάνομαι ξανά όπως όταν έφυγα για πρώτη φορά από το σπίτι μου».

Φανταζόσουν πως θα έχει μια τέτοια πορεία όταν πριν 10 χρόνια πήγαινες στον Παναθηναϊκό;
«Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσα να φανταστώ όλα αυτά που ήρθαν στην πορεία, αλλά η αλήθεια είναι πως πήγα με αυτούς τους στόχους στην ομάδα. Ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο, να βοηθήσω την ομάδα και να έρθει η στιγμή να πάρω μεταγραφή για μια ομάδα του εξωτερικού».

Μένει κάποια πικρία φεύγοντας ή κρατάς μόνο τα καλά;
«Έχω μόνο καλά πράγματα να λέω για τον Παναθηναϊκό. Χάρη σε αυτόν είμαι εδώ σήμερα. Του χρωστάω πολλά».

Τι έχεις να ευχηθείς στην ομάδα τώρα που αποτελείς παρελθόν;
«Του εύχομαι καλή επιτυχία ενόψει της νέας σεζόν, να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει θέσει. Εγώ θα παρακολουθώ πάντα την ομάδα από την Γερμανία».

Θες να πεις κάτι στον κόσμο;
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Πάντα στήριζε την ομάδα, ενώ και εγώ έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα από αυτόν. Να ευχηθώ και σε αυτούς να δουν την ομάδα να πετυχαίνει και μαζί τους να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι».

Από την Ελλάδα τι θα σου λείψει;
«Είναι νωρίς ακόμα για να ξέρω! Σίγουρα όμως θα μου λείψει η θάλασσα, ο καιρός, ίσως ο καφές και σίγουρα κι άλλα πράγματα που θα τα καταλάβω στη συνέχεια».

Πες μας και δυο λόγια για τη νέα σου ομάδα και τους στόχους σου εκεί...
«Έχει ένα καλό πρότζεκτ, αλλά και καλούς στόχους. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση, γίνεται δουλειά σε υψηλά επίπεδα σε όλους τους τομείς. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να καταφέρω να είμαι βασικό μέλος της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα