Ουαλία - Β. Ιρλανδία 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ουαλία - Β. Ιρλανδία 1-0 (vid)

bet365

Το αυτογκόλ του ΜακΌλεϊ στο 75' σήμανε... exit για τη Βόρεια Ιρλανδία και πρόκριση για την Ουαλία, η οποία έκανε το χατήρι των οπαδών της και δεν γυρίζει σπίτι, σφραγίζοντας (1-0) ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά!

Ένα αρκετά κακό παιχνίδι το οποίο βρήκε νικήτρια τελικά την Ουαλία, είδαμε στο δεύτερο ματς της φάσης των «16». Οι Ουαλοί επικράτησαν των Β. Ιρλανδών με 1-0 και πήραν τελικά την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Το πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ κακό... Τα μόνα που έχουμε να θυμόμαστε είναι κάποια μακρινά σουτ των Β. Ιρλανδών, αλλά και το γκολ που σημείωσε στο 19' ο Ράμσει, όμως από θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα να μη μετρήσει ποτέ. Οι φάσεις ήταν λιγοστές, η Ουαλία είχε την κατοχή, αλλά η Β. Ιρλανδία είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους...

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά και αν μου ζητούσαν να στοιχηματίσω, θα έβαζα τα λεφτά μου στην παράταση και φυσικά θα τα έχανα! Φάση δεν γινόταν ούτε με αίτηση, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν η μία την άλλη και όλα έδειχναν πως θα έλυναν τις διαφορές τους στον έξτρα χρόνο. Τελικά όμως ένα αυτογκολ λίτρωσε τους Ουαλούς!

Σέντρα του Μπέιλ από τα αριστερά στο75', ο Μακ Όουλεϊ έβαλε την προβολή και άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Αυτό ήταν και το γκολ που έστειλε την Ουαλία στα προημιτελικά, καθώς η Β. Ιρλανδία αν και ανέβηκε ψάχνοντας την ισοφάριση τελικά δεν τα κατάφερε.

Πλέον ο Μπέιλ και η παρέα του, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από το Ουγγαρία – Βέλγιο που γίνεται την Κυριακή.

Οι συνθέσεις:

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Ουαλία (Κρις Κόλεμαν): Χένεσι, Γκάντερ, Τέιλορ, Ντέιβις, Τσέστερ, Ουίλιαμς, Άλεν, Ράμσεϊ, Μπέιλ, Λέντλεϊ (63' Ουίλιαμς), Βόουκς (55' Ρόμπσον - Κανού)

Β. Ιρλανδία (Μίκαελ Ο' Νιλ): Μακ Γκόβερν, Μακ Όουλεϊ (84' Μαγκένις), Τ. Έβανς, Ντέιβις, Λάφερτι, Κ. Έβανς, Ντάλας, Νόργουντ (79' Μαγκένις), Χιουζ, Ουάρντ (69' Ουάσινγκτον), Κάθκαρτ

 

EURO Τελευταία Νέα