Οκτώ χιλιάδες τα διαρκείας του Ολυμπιακού και έχει και συνέχεια...

Οκτώ χιλιάδες τα διαρκείας του Ολυμπιακού και έχει και συνέχεια...

Δημήτρης Τομαράς
Οκτώ χιλιάδες τα διαρκείας του Ολυμπιακού και έχει και συνέχεια...

bet365

Μετά από 15 ημέρες διάθεσης οι ανανεώσεις στα διαρκείας του Ολυμπιακού έφτασαν τον αριθμό των 8.000 και έπεται και συνέχεια.

Ο αριθμός των 8.000 διαρκείας είναι γεγονός για τον Ολυμπιακό μετά από 15 ημέρες διάθεσης των διαρκείας. Στον σύλλογο υπάρχει η εκτίμηση ότι τις δύο τελευταίες ημέρες της διάθεσης για τις ανανεώσεις ο αριθμός θα φτάσει στις 10.500, δηλαδή σχεδόν στο 50% ενώ στατιστικά κάθε χρόνο οι ανανεώσεις φτάνουν στο 40 ή το 45%. Τις δύο τελευταίες ημέρες εξάλλου πάντα υπάρχει υψηλή ζήτηση.

Από τον Ολυμπιακό τονίζεται πως δεν θα υπάρξει παράταση καθώς ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους νέους κατόχους. Και όλο αυτό δείχνει πως ο κόσμος των Πειραιωτών στηρίζει ξανά την ομάδα και το moto "Μην σταματάς".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα