Επιμένει και πιέζει ο ΠΑΟΚ για Βαρέλα

Επιμένει και πιέζει ο ΠΑΟΚ για Βαρέλα

Επιμένει και πιέζει ο ΠΑΟΚ για Βαρέλα

bet365

Το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα φιγουράρει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα, νέα σενάρια ρουμανικής ιστοσελίδας.

H ιστοσελίδα prosport αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό της Στεάουα Βουκουρεστίου. Επισημαίνει μάλιστα ότι δεν υπήρξε ποτέ πρόταση του Ολυμπιακού, όπως ανέφερε κάποια στιγμή ο αντιπρόεδρος της ρουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

"O ΠΑΟΚ επιμένει για την απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα παρά την αρχική άρνηση της Στεάουα Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το λεγόμενο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό δεν είναι πραγματικό αλλά μόνο μία μέθοδος να αυξήσει την προσφορά από τον ΠΑΟΚ ο Μπεκάλι.

Σύμφωνα με πηγές μας ο Μπεκάλι παίζει πόκερ για την μεταγραφή την στιγμή που ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή που και αυτός με την σειρά του πιέζει ώστε η Στεάουα να συμφωνήσει με την πρόταση του ΠΑΟΚ".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα