Ανακοίνωσε Χαροντάκη η Βέροια

Ανακοίνωσε Χαροντάκη η Βέροια

Ανακοίνωσε Χαροντάκη η Βέροια

bet365

Και επίσημα παίκτης της Βέροιας ο ταλαντούχος Γιάννης Χαροντάκης.

Την απόκτηση του ταλαντούχου, Γιάννη Χαροντάκη, ολοκλήρωσε και επίσημα η ομάδα της Βέροιας, που ανακοίνωσε την μεταγραφή του 21χρονου, ο οποίος αγωνιζόταν στα Τρίκαλα, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση:

«Με τα κυανέρυθρα της “Βασίλισσας” θα αγωνίζεται πλέον ο Γιάννης Χαροντάκης, καθώς ο 21χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ.

Το who is who
Γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1995, ο Γιάννης Χαροντάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε στην Δ' Εθνική με τον Αίαντα Ταύρου. Την περίοδο 2011-2012 είχε 10 συμμετοχές στο πρωτάθημα της Β' Εθνικής με τον Εθνικό Αστέρα, προτού υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καλλιθέα. Από τους κυανόλευκους της Καλλιθέας μεταπήδησε στους κυανέρυθρους του Πανιωνίου το 2014, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 αγωνίστηκε στη Football League με την ομάδα του Αλίμου. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 είχε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα των Τρικάλων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα