Ορεξάτος και αποτελεσματικός ο Ολαϊτάν αλλά υπάρχει ανταγωνισμός...

Ορεξάτος και αποτελεσματικός ο Ολαϊτάν αλλά υπάρχει ανταγωνισμός...

Ο Μάικλ Ολαϊτάν δείχνει αποφασισμένος να καθιερωθεί ξανά στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ανταγωνισμός που θα έχει για την επίθεση θα είναι μεγάλος.

Ορεξάτος και αποτελεσματικός ο Ολαϊτάν αλλά υπάρχει ανταγωνισμός...

Δεν τον πήραν δε και τα χρόνια. Ακόμα μικρός σε ηλικία είναι και έχει πράγματα να αποδείξει. Ο Μάικλ Ολαϊτάν επέστρεψε στο ρόστερ του Ολυμπιακού με σκοπό να διεκδικήσει την παραμονή του σε αυτό και τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας του Λάνγκενφελντ κάνει ότι μπορεί για να το καταφέρει. Δουλεύει σκληρά και είναι πολύ ορεξάτος αλλά και αποτελεσματικός καθώς ξεχωρίζει διαρκώς και στις επιθετικές ασκήσεις αλλά και στα διτέρματα με γκολ, δοκάρι και ωραίες ενέργειες.

Υπάρχει δηλαδή ένα πρώτο θετικό δείγμα, αν και είναι ακόμα νωρίς. Ωστόσο ο Ολαϊτάν θα έχει μεγάλο και έντονο ανταγωνισμό, με δεδομένο πως και ο Μάρκο Σίλβα αλλά και ο Βίκτορ Σάντσεθ τον είχαν στα πλάνα τους στις προπονήσεις για φορ περιοχής. Στο ρόστερ υπάρχουν οι Μπράουν Ιντέγιε και Άλαν Πουλίδο συν το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να κλείσει και άλλον επιθετικό. Αυτό σίγουρα του βάζει έξτρα εμπόδια σε αυτήν του την προσπάθεια καθώς ξεκινάει ως Νο3 στην... ιεραρχία των επιθετικών του ρόστερ και μπορεί να γίνει και Νο4. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος την δεδομένη στιγμή για το μέλλον του, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος θα παλέψει μέχρις εσχάτων για την εκ νέου καθιέρωσή του στην ομάδα.

Best of internet