«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να σε επιβραβεύει»

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να σε επιβραβεύει»

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να σε επιβραβεύει»

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την πορεία της καριέρας του και τις προοπτικές που υπάρχουν φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Κατά την παραμονή του στο Τρέμπινιε, στο ανατολικό μέρος της Ερζεγοβίνης, ο Γκόικο Τσίμιροτ επισκέφθηκε την ακαδημία της FK Leotard, όπου κι ο ίδιος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μέχρι να μεταγραφεί το 2013 στη Σεράγεβο και το 2015 στον ΠΑΟΚ.

«Είχαμε ένα σπουδαίο προπονητή, τον Μίοντραγκ Μποντιρόγκα, που μας έβγαλε στο σωστό δρόμο, όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και της ίδιας της ζωής» , δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ότι ο πρώτος προπονητής του βοήθησε τα μέγιστα στο να μεγαλώσει και να ωριμάσει ποδοσφαιρικά.

Πηγαίνοντας στο Σεράγεβο ο Τσίμιροτ είδε να έρχεται η κλήση στην εθνική ομάδα της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, και σύντομα η πρόταση του ΠΑΟΚ.

«Αποφάσισα να πάω στον ΠΑΟΚ, γιατί νομίζω ότι ήταν η καλύτερη κίνηση για το μέλλον της καριέρας μου, κυρίως γιατί κάθε νέος παίκτης πρέπει να παίξει και να προοδεύσει», λέει ο Ερζεγοβίνος μέσος, που στην πρώτη του χρονιά ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, αλλά στο τέλος κατάφερε να ξεχωρίσει.

«Είμαι χαρούμενος που το γκολ μου ψηφίσθηκε ως το καλύτερο της σεζόν στον πρώτο μου χρόνο στην Ευρώπη και θα προσπαθήσω για να πετύχω ακόμη περισσότερα τέτοια γκολ», απαντάει αναφερόμενος στη βράβευση του για το γκολ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας εναντίον του Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον έχει αγκαλιάσει επιβραβεύοντας για την προσπάθεια του μέσα στο γήπεδο. «Ενας παίκτης για να φτάσει να μπει στις καρδιές τους πρέπει να δίνει το 100 τοις εκατό σε κάθε παιχνίδι, πρέπει λοιπόν να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν ότι κάνεις το καλύτερο, θυσιάζεσαι για τον σύλλογο, παίζεις με την καρδιά σου. Πρέπει να σέβεσαι τους οπαδούς και θα φωνάζουν για σένα αν το κάνεις αυτό», λέει ο Τσίμιροτ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα και η προσαρμογή δεν ήταν δύσκολη να συμβεί. Ό, τι χρειάζεται, μπορεί να το ζητήσει από τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα, και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

Το όνειρο κάθε παίκτη είναι να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κι όπως λέει Cimirot αυτό το όνειρο μπορεί να επιτευχθεί μετά την πρόκριση στα προκριματικά της διοργάνωσης.

"Σε αυτό το σημείο υπάρχουν δυσκολίες, αλλά όταν έρθει η στιγμή θα σκεφτούμε ποια είναι η σημασία αυτών των παιχνιδιών. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ακόμη κι αν ήμουν άτυχος στο ξεκίνημα της χρονιάς, όταν τραυματίστηκα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλους μέσα στην ομάδα, που με βοήθησαν για να επιστρέψω και να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ», είπε ο Τσίμιροτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα