Ο Μπέιλ κάνει τη διαφορά

Gazzetta team
Ο Μπέιλ κάνει τη διαφορά

bet365

Εξαιρετικά αμφίρροπα είναι και τα τρία παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα για τη φάση των «16» του Euro. Πάμε να εξετάσουμε τις, όποιες, στοιχηματικές ευκαιρίες προκύπτουν.

Γράφει ο Φώτης Πλιάκος

Το Ελβετία-Πολωνία είναι εξ ορισμού ισορροπημένο, αν και, έστω οριακά, φαβορί θεωρείται η Πολωνία (2,45 η απόδοση του διπλού στον ΟΠΑΠ). Και οι δυο ομάδες παραμένουν αήττητες στη διοργάνωση. Οι Ελβετοί κέρδισαν την Αλβανία (1-0) και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με Ρουμανία (1-1) και Γαλλία (0-0). Οι Πολωνοί κέρδισαν τις Β. Ιρλανδία (1-0) και Ουκρανία (1-0) κι έμειναν στο 0-0 με τη Γερμανία. Η Πολωνία στις επτά τελευταίες της αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις κράτησε έξι φορές ανέπαφη την εστία της, αλλά σκόραρε άνω του ενός τέρματος μόνο σε μια περίπτωση, στο φιλικό του περασμένου Μαρτίου, κόντρα στη Φιλανδία (5-0). Στις προαναφερθείσες αναμετρήσεις επιβεβαίωσε 5/7 φορές το under 1,5. Λογικά η αναμέτρηση θα κριθεί στα λίγα γκολ, αλλά το under πληρώνει… ψίχουλα (1,30). Θα προτιμήσω το «0 έως 1 σύνολο γκολ» που το βρίσκουμε σε απόδοση 2,15 στον ΟΠΑΠ. Επιλογή με ρίσκο, ο χρόνος επίτευξης του πρώτου γκολ στο διάστημα 81’ έως τη λήξη (20,00 στον ΟΠΑΠ).

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Στο βρετανικό ντέρμπι Ουαλία-Β.Ιρλανδία αναμένεται να πέσουν κορμιά. Τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πιθανό να την κάνει ο Γκάρεθ Μπέιλ που έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Euro, μετά τους Μπάρος και Φαν Νιστελρόι το 2004, που σκόραρε και στα τρία παιχνίδια στη φάση των ομίλων. Το ενδεχόμενο να χριστεί first scorer πληρώνει με απόδοση 4,00 στον ΟΠΑΠ. Οι Ουαλοί προηγήθηκαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στα τρία παιχνίδια στους ομίλους, οπότε το 2,50 στο 1ημ. είναι ικανοποιητικό και αξίζει της προτίμησης μας.

Η Κροατία πιστεύω πως μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό καθώς, εκτός από εξαιρετική ομάδα, έχει ευνοϊκή διασταύρωση, μελλοντικών αντιπάλων, στη νοκ άουτ φάση. Σήμερα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία, αν προκριθεί στα προημιτελικά θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Ελβετία-Πολωνία και στα ημιτελικά θα αναμετρηθεί με μια εκ των Ουαλία, Β. Ιρλανδία, Ουγγαρία ή Βέλγιο. Οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν στους «16» με τρεις ισοπαλίες και, σε καμία περίπτωση, δεν έχουν ικανοποιήσει. Θα ποντάρω στη νίκη των Κροατών (2,45 στον ΟΠΑΠ) και στο συνδυασμό 1&over (4,40 στον ΟΠΑΠ). Κατά τα άλλα πιθανολογώ πως στο παιχνίδι μπορεί να δούμε αρκετά κόρνερ. Οι Πορτογάλοι στους ομίλους είχαν μ.ο. 10 κόρνερ και οι Κροάτες 6,33. Το 15+ κόρνερ το βρίσκουμε σε απόδοση 3,85 στον ΟΠΑΠ.

 

EURO Τελευταία Νέα