Τα ημίχρονα της Πολωνίας

Gazzetta team
Τα ημίχρονα της Πολωνίας

bet365

Η φάση των «16» του Euro ξεκινά με το γκρουπ των «αδύναμων», αυτό που βρίσκεται στο πρώτο μισό του ταμπλό, αυτό που… απώθησε τις πέντε «μεγάλες» (Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία) στο άλλο μισό.

Γράφει ο Σάββας Σπανούδης

Δύο από αυτές τις οκτώ ομάδες, η Ελβετία και η Πολωνία, συγκρούονται στις 16:00, στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Σεντ Ετιέν. Στα τρία προηγούμενα το σκορ ήταν διαφορετικό, το σημείο όμως ήταν ίδιο, ισοπαλία: Πορτογαλία-Ισλανδία 1-1, Τσεχία-Κροατία 2-2, Σλοβακία-Αγγλία 0-0.

Και τις τρεις φορές που η Ελβετία έπαιξε στις 25 Ιουνίου, όλες για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήρθε 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο δηλαδή που εμφάνισε και η Πολωνία στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο των τριών έως τώρα υποχρεώσεών της στην τρέχουσα διοργάνωση: με Βόρεια Ιρλανδία (0-0), με Γερμανία (0-0), με Ουκρανία (0-0). Επιλέγουμε το «Χ» ημιχρόνου και στο σημερινό ματς με απόδοση στον ΟΠΑΠ 1.67.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Οσον αφορά τις κάρτες, η Ελβετία πήρε δύο κίτρινες στο νικηφόρο παιχνίδι με την Αλβανία (1-0) και δύο στο 1-1 με τη Ρουμανία. Στο 0-0 με τη Γαλλία, που και οι δύο ομάδες βολεύονταν με το «Χ», δεν πήρε καμία. Σήμερα όμως κανείς δεν βολεύεται με τίποτα άλλο εκτός από την πρόκριση, και παρέα με την Πολωνία που πήρε δύο κίτρινες στο 2-1 επί της Βόρειας Ιρλανδίας, τρεις στο 0-0 με τη Γερμανία, και μία στο 1-0 επί της Ουκρανίας, θα «φέρουν» αυτό το over 3,5 κάρτες στο ματς, με 1.53 απόδοση στον ΟΠΑΠ.

 

EURO Τελευταία Νέα