Πρώτος και… στις ντρίμπλες ο Μπέιλ! (pic)

Gazzetta team
Πρώτος και… στις ντρίμπλες ο Μπέιλ! (pic)

bet365

Η Ουαλία και ο Γκάρεθ Μπέιλ εντυπωσιάζουν στην πρώτη τους παρουσία σε τελική φάση Euro, με τον άσο της Ρεάλ, μετά το τέλος της φάση των ομίλων, να φιγουράρει τόσο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, όσο και στη λίστα με τις περισσότερες επιτυχημένες ντρίμπλες.

Ο σταρ της Ουαλίας είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει για τα καλά με την παρουσία τους στα γήπεδα της Γαλλίας. Ο 26χρονος άσος της Ρεάλ, μετά το τέλος της φάσης των ομίλων, μετρά ήδη 3 γκολ και μοιράζεται την κορυφή του πίνακα των σκόρερς με τον Άλβαρο Μοράτα οδηγώντας με τις εμφανίσεις του τους «Κόκκινους Δράκους» για πρώτη φορά στην ιστορία τους και στη φάση των «16» ενός Euro.

Παράλληλα, ο Μπέιλ κατέχει την πρωτιά για την ώρα και σε μία ακόμα ενδιαφέρουσα κατηγορία, καθώς με 11 επιτυχημένες ντρίμπλες στα 3 πρώτα ματς της διοργάνωσης οδηγεί την κούρσα και στην σχετική κατηγορία, στοιχείο που αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της τρομερής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Εντέν Αζάρ (10), Βλάντιμιρ Βάις (10), Κίνγκσλεϊ Κομάν (9), και Ντέλε Άλι (8), συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, ενώ ο Ουαλός σταρ κατέχει και την πρώτη θέση στην κατηγορία για τις περισσότερες προσπάθειες εντός εστίας, μετρώντας ως τώρα 11, με τους Ρονάλντο (8 εντός εστίας, 13 εκτός) και Μοράτα (6 εντός) να τον ακολουθούν.

 

EURO Τελευταία Νέα