Τα μυθικά νούμερα της FanZone!

Αντώνης Σαούλης
Τα μυθικά νούμερα της FanZone!

bet365

Το μισό εκατομμύριο που την έχει επισκεφτεί, τα περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια μηνύματα και το τεράστιο προσωπικό που συντηρεί την μεγαλύτερη FanZone. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Είναι μυθικό αυτό που έχουν στήσει κάτω από τον Πύργο του Αϊφελ οι Γάλλοι. Ενας τεράστιος πολυχώρος για να δεις τα παιχνίδια της ομάδας σου. Επτά τεράστια μάτριξ είναι παντού για να παρακολουθείς το παιχνίδι. Γήπεδο ποδοσφαίρου. Αίθουσα με ηλεκτρονικά. Είσαι πιο κλάσικ τύπος; Εχει και ξύλινα ποδοσφαιράκια. Φυσικά και ένα τεράστιο official shop για να ψωνίσεις ότι θες. Σε αυτά προσθέστε και πολλά φαγάδικα αλλά και καντίνες για μπύρα. Για πολύ μπύρα.

Ομως οι αριθμοί που έχει καταγράψει το Παρίσι για τα όλα όσα έχουν συμβεί στην FanZone είναι πραγματικά μυθικοί. Πόσω μάλλον όταν ακόμα βρισκόμαστε στην φάση των «16» και για δύο μέρες έμεινε κλειστή (την Πέμπτη και την Παρασκευή).

Συνολικά μέχρι στιγμής το έχουν επισκεφτεί 532.000 άνθρωποι! Καταλαβαίνετε ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να φτάσει το εκατομμύριο ειδικά εάν η Γαλλία πάει μέχρι τέλους στην διοργάνωση. Ρεκόρ προσέλευσης μέχρι στιγμής στο παιχνίδι με την Ελβετία. 90.000 κόσμος έδωσε το παρών στην FanZone. Νούμερο 2 η συναυλία του David Guetta μία μέρα πριν την πρεμιέρα (87.000 κόσμος). Νούμερο 3 το ματς της Γαλλίας με την Αλβανία (85.000 κόσμος).

Σε αυτούς προσθέστε τα παρακάτω νούμερα για να καταλάβετε τι πραγματικά γίνεται καθημερινά στην FanZone του Παρισιού. Περισσότεροι από 500 security δουλεύουν και μόνιμα θα βρίσκονται 400 την ίδια ώρα στον χώρο. Αλλοι 150 με 200 ανθρώπους δουλεύουν για την καθαριότητα. Προσθέστε και 110 για τα επείγοντα περιστατικά.

Περίπου 800 άνθρωποι δουλεύουν στις καντίνες, στα φαγάδικα και στα καταστήματα και φυσικά υπάρχουν και 100 εθελοντές που βοηθάνε στα πάντα.

Ταυτόχρονα έχουν επισκεφτεί την FanZone δημοσιογράφοι από 67 διαφορετικές χώρες!

Τα εντυπωσιακά νούμερα όμως δεν σταματάνε εκεί. Το Παρίσι σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του εξωτερικού άρχισε μια καμπάνια στην οποία όσοι ήθελαν έστελναν με συγκεκριμένο hashtag και από όποια χώρα είχαν τα περισσότερα μηνύματα τότε ο Πύργος του Αϊφελ θα άναβε με τα χρώματα της.

Συνολικά είχαν σταλεί 8,348,074 μηνύματα! Τα περισσότερα από την Τουρκία (!) και ακολούθησαν η Αγγλία και η Γαλλία. Επίσης μέχρι την Τετάρτη υπήρχαν 6 εκατομμύρια posts στο twitter για τη FanZone και άλλα 10,3 εκατομμύρια στο Facebook!

Οσο για το τουίτ με τα περισσότερα retweets; Ιδού...

 

EURO Τελευταία Νέα