«Συζητάμε με τον Παναθηναϊκό»

«Συζητάμε με τον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
«Συζητάμε με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr τι έλεγε ο Ιβάν Ιβάνοφ σε συμπατριώτες τους για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και την πιθανή άφιξη του άτζέντη του στην Αθήνα για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή.

Το βράδυ της Πέμπτης διαβάσατε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τον εκλεκτό στόπερ του Παναθηναϊκού που δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Ιβάνοφ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την απόκτηση του διεθνή στόπερ, ο οποίος μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού». ''Είμαστε σε συζητήσεις, θα μπορούσα να πω ότι είμαστε κοντά αλλά θα πρέπει να περιμένουμε''. Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Βουλγαρία είναι πιθανό εντός της ημέρας να έρθει ο μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα, ώστε να μπει η υπόθεση στην τελική της ευθεία και ο 28χρονος αμυντικός να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα