Το μεγάλο στοίχημα για Καπίνο και Γιαννιώτα

Το μεγάλο στοίχημα για Καπίνο και Γιαννιώτα

Δημήτρης Τομαράς
Το μεγάλο στοίχημα για Καπίνο και Γιαννιώτα

bet365

Οι Στέφανος Καπίνο και Γιάννης Γιαννιώτας είναι οι επόμενοι Έλληνες από το ρόστερ όπου ποντάρει πολλά ο Ολυμπιακός και καλούνται να σταθούν στο ύψος τους.

Ο Καπίνο βρίσκεται σε μία ηλικία που έχει την δυνατότητα να αναδείξει το ταλέντο και τις ικανότητές του σε Εθνική και Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να επενδύσει πάνω του για την θέση Νο1 και να τον πλαισιώσει με έναν έμπειρο κίπερ που να τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. Σαν μία πρώτη εικόνα από την προετοιμασία ο Στέφανος Καπίνο δείχνει να έχει πιο καλή εικόνα σε σχέση με πέρυσι. Και σωματοδομικά έχει δουλέψει παραπάνω και στα αντακλαστικά του και τις εξόδους του αλλά και στο πως να μιλάει και να κατευθύνει πιο σωστά την άμυνά του.

Έχει όμως ακόμα δρόμο μπροστά του αλλά και πράγματα να αποδείξει. Το να γίνεις πρώτος τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό αλλά και διάδοχος του Ρομπέρτο είναι μεγάλο βάρος, όσα και εάν έχει μάθει από αυτόν και όσο και εάν τον στηρίζει η ομάδα και το τεχνικό τιμ. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του εξτρέμ Γιάννη Γιαννιώτα. Με τον Μάρκο Σίλβα τα δεδομένα ήταν αλλιώς. Κανέις δεν μπορεί να ήταν σίγουρος πως θα έπαιρνε τις ευκαιρίες που άξιζε, με δεδομένο ότι πέρυσι είχε παίξει πολύ λίγα λεπτά και μετά έφυγε δανεικός. Ο Πορτογάλος από πέρυσι είχε δείξει πως δεν τον είχε στις προτεραιότητές του. Με τον Βίκτορ Σάντσεθ και με δεδομένη την διάθεση, την όρεξη και την ποιότητα που έχει ο Γιαννιώτα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Θα πάρει ματς στα πόδια του και θα βοηθηθεί. Και αυτός όμως - όπως και ο Καπίνο - θα πρέπει να αποδείξει το τι είναι ικανός να κάνει αλλά και ότι μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Ολυμπιακού σε υψηλό ανταγωνισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο Λιμάνι πάντως πιστεύουν πολύ τους δύο αυτούς Έλληνες. Θεωρούν πως μαζί με τον Μπουχαλάκη, τον Φορτούνη, τον Σιόβα και ενδεχομένως και κάποιες άλλες αξιόλογες περιπτώσεις μπορούν να... χτίσουν έναν καλό ελληνικό κορμό για τον Ολυμπιακό για τα επόμενα χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα