Η άποψη Βίκτορ για Φιγκέιρας και η ατάκα για το come back (pic)

Η άποψη Βίκτορ για Φιγκέιρας και η ατάκα για το come back (pic)

Η άποψη Βίκτορ για Φιγκέιρας και η ατάκα για το come back (pic)

Σε ορισμένους δόθηκε η εντύπωση πως ως επιλογή του Μάρκο Σίλβα ο Ντιόγο Φιγκέϊρας μπορεί να... καεί από τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ισχύει όμως το αντίθετο. Οι ευχές σε Βίκτορ και η ατάκα του.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τον Φιγκέιρας. Έχει ιδιαίτερα καλή άποψη για εκείνον και τον έχει ξεχωρίσει από την αρχή καθώς ήταν ένας εξ αυτών με τους οποίους μίλησε επί προσωπικού. Όταν μάλιστα ο Βίκτορ ήταν στην Λα Κορούνια είχε επιχειρήσει να κλείσει τον παίκτη από την Σεβίλλη.

Όσο για τις ευχές προς τον Βίκτορ Σάντσεθ για καλή αρχή αυτές έδιναν και έπαιρναν. Ο Βίκτορ από την άλλη έσπευσε να χαιρετήσει όλους των εκπροσώπους των media στην Αυστρία. Με χαμόγελο και ικανοποίηση. Είχε να το λέει για το πόσο χαρούμενος είναι που γύρισε στον σύλλογο και το πόσο οργανωμένο και καλό σωματείο είναι ο Ολυμπιακός.

Πάντως για την... ιστορία ο Μάρκο Σίλβα την 1,5 ημέρα που πρόλαβε να μείνει στο Λάνγκενφελντ είχε χαιρετήσει δύο φορές μετά από προπονήσεις τους απεσταλμένους των ΜΜΕ. Δείχνοντας και αυτός - όπως και ο Βίκτορ - ότι εκτιμάει τον ρόλο τους στις προετοιμασίες. 

Best of internet