Ένας... παλιός και δύο νέα πρόσωπα στο team του Βίκτορ

Ένας... παλιός και δύο νέα πρόσωπα στο team του Βίκτορ

Δημήτρης Τομαράς
Ένας... παλιός και δύο νέα πρόσωπα στο team του Βίκτορ

bet365

Ο Κάρλος Λουένγκο που ήταν στον Ολυμπιακό την πρώτη χρονιά του Μίτσελ, ο γυμναστής Νάτσο και ένας βοηθός θα είναι το επιτελείο του Βίκτορ Σάντσεθ. Εκπρόσωπος της Polar στην Αυστρία.

Ο Λουένγκο - που όταν δούλευε με τον Μίτσελ (σ.σ. είναι συγγενής του) στον Ολυμπιακό στην πρώτη χρονιά του Ισπανού είχε ρόλο αναλυτή κυρίως - θα είναι ο ένας συνεργάτης του Βίκτορ Σάντσεθ. Ο γυμναστής του θα είναι ο Νάτσο - όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gazzetta.gr - και θα υπάρχει και ένας βοηθός, ο Νταβίντ Λάρα Ντόνιγκα (σ.σ. που έχει να επιδείξει και συγγραφικό έργο πάνω στο ποδόσφαιρο), που θα μεταβεί στην Αυστρία το Σάββατο καθώς αυτές τις ημέρες ήταν στην Ταϊλάνδη. Στο μεταξύ από χθες βρίσκεται στην Αυστρία εκπρόσωπος της Polar που κάνει τις ειδικές μετρήσεις των παικτών του Ολυμπιακού και θα μείνει εδώ για άλλες δύο ημέρες τουλάχιστον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα