Τα τυπικά για Σιόντη στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Τα τυπικά για Σιόντη στην Κέρκυρα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πρέπει να θεωρείται εκ νέου ο Στέφανος Σιόντης. Το Σάββατο στο νησί για τις τελικές λεπτομέριες και τις υπογραφές.

Μια επιστροφή που ήθελαν πολύ και ομάδα και παίκτης, ολοκληρώνεται στην Κέρκυρα! Ο Στέφανος Σιόντης μετά από ένα χρόνο απουσίας ετοιμάζεται να επιστρέψει στο νησί των Φαιάκων. Εδώ και καιρό οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία, ωστόσο είχαν μείνει κάποια ανοιχτά θέματα του ποδοσφαιριστή με την Βέροια.

Πλέον και μετά την συνάντηση που είχε με τον Ζήση Βρύζα αυτά τακτοποιήθηκαν και ο Σιόντης γνωστοποίησε στην ομάδα της Ημαθίας πως δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό ήταν και το τελευταίο που απέμενε ώστε ο έμπειρος χαφ να ετοιμάσει τα πράγματά του για το νησί του Ιονίου. Εκεί αναμένεται να βρίσκεται το Σάββατο. Θα έχει τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με την Κέρκυρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα