Ανοιχτό για το team του Βίκτορ Σάντσεθ

Ανοιχτό για το team του Βίκτορ Σάντσεθ

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτό για το team του Βίκτορ Σάντσεθ

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα φεύγει αλλά μαζί του είναι και το πορτογαλικό επιτελείο του. Μένει να ξεκαθαριστεί τι team θα πλαισιώσει τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Σίλβα είχε μαζί του στην ομάδα του Ολυμπιακού τρεις συνεργάτες του που προφανώς θα επηρεαστούν από αυτήν την εξέλιξη, εκτός και εάν αποφασιστεί αλλιώς. Ο λόγος για τους Γκονζάλο Πέδρο, Ζοάο Πέδρο Σόουζα και Πάουλο Σαμπάϊο Ρίφα. Δύο βοηθοί εκ των οποίων ο ένας ήταν για την φυσική κατάσταση και ο Ρίφα ήταν για παρατήρηση - ανάλυση αντιπάλων και ότι άλλη καταγραφή χρειαζόταν για την ομάδα.

Με την έλευση του Βίκτορ Σάντσεθ πέραν του ελληνικού επιτελείου της ομάδας που μένει ως έχει θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ποιοί άλλοι θα τον πλαισιώσουν για τη νέα περίοδο. Θυμίζουμε πως όλοι οι προπονητές στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια πάντα είχαν την δική τους ομάδα που έφερναν εδώ. Για τον γυμναστή του Βίκτορ πάντως έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta.gr το όνομα του Ιγνάθιο (Νάτσο) Όρια Μιχάρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα