Στο Λάνγκενφελντ ο Βρέντζος, ενημέρωσε τους παίκτες για Σίλβα

Στο Λάνγκενφελντ ο Βρέντζος, ενημέρωσε τους παίκτες για Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Στο Λάνγκενφελντ ο Βρέντζος, ενημέρωσε τους παίκτες για Σίλβα

bet365

Ο Γιάννης Βρέντζος μετέβη ήδη στην Αυστρία και ενημέρωσε επίσημα τους παίκτες για την εξέλιξη με τον Μάρκο Σίλβα. Παρουσιάζεται στους παίκτες το απόγευμα ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και επέμεινε σε αποχώρησή του. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από την πειραϊκή ΠΑΕ, με τον Γιάννη Βρέντζο να μεταβαίνει στην Αυστρία προκειμένου να ενημερώσει και επίσημα τους παίκτες για τις εξελίξεις αλλά και για την πρόσληψη του Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Ισπανός θα παρουσιαστεί στους παίκτες των Πειραιωτών το απόγευμα της Πέμπτης στην προπόνηση. Σαφώς και ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα