Οκτώ παίκτες διώχνει η ΑΕΛ

Οκτώ παίκτες διώχνει η ΑΕΛ

Οκτώ παίκτες διώχνει η ΑΕΛ

Όχι έναν και δύο, αλλά οκτώ παίκτες αφήνει ελεύθερους η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να γνωστοποιούν την απόφασή τους αυτή με σχετική ανακοίνωση.

Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της Λάρισας, καθώς όπως ανακοινώθηκε παρελθόν θα αποτελέσουν όχι ένας και δύο αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές, μετά από εισήγηση του Άγγελου Αναστασιάδη. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης, αφού είδε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση κι έχοντας προσωπική άποψη για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές μας, ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ τα εξής:

1. Να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κομεσίδη, Μπανούση και Μπόγιοβιτς.

2. Να διαπραγματευτεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ τη λύση των συμβολαίων με τους Νικολακάκη (έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του), Βέρτζο, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο και Κουτσιανικούλη.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ζήτησε ο κ. Αναστασιάδης να λύσουν τα συμβόλαιά τους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους συλλόγους της FL αλλά και από ορισμένους της SL και ήδη έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση του κ. Αναστασιάδη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι managers τους».

Best of internet