Ναζλίδης: «Έχω συμβόλαιο με Βέροια, προοπτική ο Άρης»

Ναζλίδης: «Έχω συμβόλαιο με Βέροια, προοπτική ο Άρης»

Ναζλίδης: «Έχω συμβόλαιο με Βέροια, προοπτική ο Άρης»

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για το μέλλον του, τόνισε ότι έχει συμβόλαιο με τη Βέροια και πως είναι μία καλή προοπτική ο Άρης.

Για το μέλλον του, τη Βέροια, τον Άρη και την πορεία του μίλησε ο Θωμάς Ναζλίδης στο Metropolis 95,5. Το όνομα του 28χρονου επιθετικού έχει... παίξει για Πλατανιά, Άρη και Ξάνθη, ενώ ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόταση και από τη Λάρισα. Ωστόσο, τόνισε πως έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα του Βορρά» και ότι αποτελεί μία καλή προοπτική ο Άρης για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του: «Είναι θετικό που ακούγεται το όνομά μου, πρέπει, όμως, κάποια στιγμή να ξεδιαλύνει η κατάσταση. Έχω 2-3 προσφορές, όμως, έχω ακόμη συμβόλαιο με τη Βέροια. Αν όχι αυτήν την εβδομάδα, την επόμενη θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα».

Για τη Βέροια: «Δεν είναι ότι θέλω να φύγω από τη Βέροια. Δεν μπορώ να το πω έτσι, αν και δεν μου ταίριαξε πολύ η ομάδα. Μιλάω με τους ανθρώπους για να δω τι είναι καλύτερο για εμένα και την ομάδα».

Για τις προτάσεις που έχει: «Μία από αυτές είναι η Λάρισα, όμως, καλύτερα να μην τις αναφέρω όλες γιατί έχω συμβόλαιο με τη Βέροια και δεν είναι σωστό να μιλάω για άλλες ομάδες».

Για την πιθανότητα μεταγραφής του στον Άρη: «Κι αυτό είναι εφικτό, αν οι συνθήκες είναι όπως πρέπει. Είναι μια καλή προοπτική ο Άρης».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Καρυπίδη. Θα διαλέξω όπου δω ότι είναι οι καλύτερες συνθήκες για να παίξω ποδόσφαιρο και να είμαι καλά. Όπου δω ότι είναι καλύτερα για το μέλλον μου».

Για την περσινή σεζόν στη Βέροια: «Ήταν μια περίεργη χρονιά. Ξεκινήσαμε με άλλες προσδοκίες, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν, όπως τα περιμέναμε. Το μόνο θετικό είναι ότι η ομάδα έσωσε την κατηγορία. Εύχομαι να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη και η ομάδα να μην περάσει ανάλογες περιπέτειες».

Για την περσινή σεζόν του Άρη: «Έκανε το αυτονόητο ο Άρης. Όπως και στην επόμενη σεζόν, δεν πρέπει να συζητάμε κάτι άλλο πέρα από την άνοδο. Είναι δυνατόν να μιλάμε αγωνιστικά για τον Άρη στη Γ' Εθνική; Δεν αξίζει τον κόπο».

Για το αν θα έπαιζε για τον Άρη στη Β' Εθνική: «Δεν το βλέπω σαν Β' Εθνική. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αν η προοπτική είναι τέτοια που δεν πρέπει να υπάρχει Α' ή Β' Εθνική. Περαστικός θα είναι ο Άρης από τη Β' Εθνική, αν γίνουν οι σωστές κινήσεις».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Είχε έρθει στον Πλατανιά όταν ήμουν, όμως, είχαν προβλήματα με τον χιαστό μου, δεν συνεργαστήκαμε επί της ουσίας».

Best of internet