Οι ερυθρόλευκοι που κρίνονται και αξιολογούνται στο Λάνγκενφελντ

Οι ερυθρόλευκοι που κρίνονται και αξιολογούνται στο Λάνγκενφελντ

Τουλάχιστον τέσσερις είναι οι παίκτες της αποστολής του Ολυμπιακού που δίνουν τις... εξετάσεις τους στο Λάνγκεφελντ.

Οι ερυθρόλευκοι που κρίνονται και αξιολογούνται στο Λάνγκενφελντ

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Αυστρία με τους εξής παίκτες: Καπίνο, Χουτεσιώτης (κίπερ), Σιόβας, Τσιμίκας, Μποτία, Ρέτσος, Βούρος, Γούτας, Μπέρτος, Φιγκέιρας και Μαζουάκου (αμυντικοί), Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Τσόρι (μέσοι), Πάρντο, Γιαννιώτας, Σεμπά, Μανθάτης, Πουλίδο, Ολαϊτάν και Ανδρούτσος (επιθετικοί).

Εξ αυτών οι πιτσιρικάδες Μανθάτης (η φυσική του θέση είναι ακραίος επιθετικός), Ρέτσος (αμυντικός) και Ανδρούτσος (κρυφός κυνηγός και φορ περιοχής) είναι τρεις παίκτες με προοπτική και με πρόθεση να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν όμως και οι παίκτες που θα περάσουν τα... τεστ του Μάρκο Σίλβα θα κριθούν ανάλογα και μετά θα αποφασιστεί η περαιτέρω... τύχη τους. Πρόκειται για τους Γούτα, Μπέρτο, Γιαννιώτα και Ολαϊτάν.

Κάθε μία εξ αυτών χωριστή περίπτωση. Από τον Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά και ο ίδιος ελπίζει να μπορέσει να τα αποδείξει και να πείσει τον Σίλβα πως αξίζει μία θέση στην ομάδα. Ο Ολαϊτάν από την σεζόν του Μίτσελ και μετά δεν επανήλθε ποτέ στα ίδια επίπεδα ενώ είναι σε όλους γνωστή η μεγάλη... περιπέτειά του. Οι Γούτας και Μπέρτος επίσης καλούνται να δείξουν το τι είναι σε θέση να προσφέρουν. Από τους μικρούς υπάρχουν και οι Τσιμίκας και Βούρος. Μέλη της πρώτης ομάδας και με προοπτική. Ειδικά για τον Τσιμίκα άπαντες είναι σίγουροι πως με τις ικανότητές του και το ποδοσφαιρικό του... θράσος μία ημέρα μπορεί να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό.

Best of internet