Οι ερυθρόλευκοι που κρίνονται και αξιολογούνται στο Λάνγκενφελντ

Οι ερυθρόλευκοι που κρίνονται και αξιολογούνται στο Λάνγκενφελντ

Δημήτρης Τομαράς
Οι ερυθρόλευκοι που κρίνονται και αξιολογούνται στο Λάνγκενφελντ

bet365

Τουλάχιστον τέσσερις είναι οι παίκτες της αποστολής του Ολυμπιακού που δίνουν τις... εξετάσεις τους στο Λάνγκεφελντ.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Αυστρία με τους εξής παίκτες: Καπίνο, Χουτεσιώτης (κίπερ), Σιόβας, Τσιμίκας, Μποτία, Ρέτσος, Βούρος, Γούτας, Μπέρτος, Φιγκέιρας και Μαζουάκου (αμυντικοί), Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Τσόρι (μέσοι), Πάρντο, Γιαννιώτας, Σεμπά, Μανθάτης, Πουλίδο, Ολαϊτάν και Ανδρούτσος (επιθετικοί).

Εξ αυτών οι πιτσιρικάδες Μανθάτης (η φυσική του θέση είναι ακραίος επιθετικός), Ρέτσος (αμυντικός) και Ανδρούτσος (κρυφός κυνηγός και φορ περιοχής) είναι τρεις παίκτες με προοπτική και με πρόθεση να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν όμως και οι παίκτες που θα περάσουν τα... τεστ του Μάρκο Σίλβα θα κριθούν ανάλογα και μετά θα αποφασιστεί η περαιτέρω... τύχη τους. Πρόκειται για τους Γούτα, Μπέρτο, Γιαννιώτα και Ολαϊτάν.

Κάθε μία εξ αυτών χωριστή περίπτωση. Από τον Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά και ο ίδιος ελπίζει να μπορέσει να τα αποδείξει και να πείσει τον Σίλβα πως αξίζει μία θέση στην ομάδα. Ο Ολαϊτάν από την σεζόν του Μίτσελ και μετά δεν επανήλθε ποτέ στα ίδια επίπεδα ενώ είναι σε όλους γνωστή η μεγάλη... περιπέτειά του. Οι Γούτας και Μπέρτος επίσης καλούνται να δείξουν το τι είναι σε θέση να προσφέρουν. Από τους μικρούς υπάρχουν και οι Τσιμίκας και Βούρος. Μέλη της πρώτης ομάδας και με προοπτική. Ειδικά για τον Τσιμίκα άπαντες είναι σίγουροι πως με τις ικανότητές του και το ποδοσφαιρικό του... θράσος μία ημέρα μπορεί να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα