Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παράγοντα τον γιο του... παραγκάρχη!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παράγοντα τον γιο του... παραγκάρχη!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παράγοντα τον γιο του... παραγκάρχη!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πρόταση του Παναθηναϊκού για άμεσες αλλαγές στην ΚΕΔ, που προκάλεσε την μεγάλη αντίδραση του ΠΑΟΚ, ο οποίος λέει ότι θέλει την κάθαρση με παράγοντα τον γιο του... παραγκάρχη.

Bλέπω από χθες που έκανε συγκεκριμένη πρόταση ο Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ για άμεση αλλαγή της ΚΕΔ, μία έντονη δυσαρέσκεια από κάποιες ομάδες και κυρίως από τον ΠΑΟΚ. Να βάλω τα πράγματα στην θέση τους και να τα ξεκαθαρίσουμε, διότι μάλλον κάποιοι το έχουν παρακάνει και έχουν... ψηλώσει περισσότερο από όσο είναι το πραγματικό τους μέγεθος. Κατ’αρχάς και εγώ δεν θα ήθελα ποτέ οποιοσδήποτε άνθρωπος του Παναθηναϊκού να πάει να συναντήσει αυτό τον τύπο, που λέγεται Γκιρτζίκης και είναι ένα από τα καλά εργαλεία… Θα ήμουν φυσικά κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε συνάντηση αν το θέμα ήταν συζήτηση για να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συζήτηση με αυτούς, που έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτό το χάλι δεν κάνεις. Η διαφορά είναι η εξής.

Ο Παναθηναϊκός δεν πήγε στην ΕΠΟ να κάνει συζήτηση. Ο Παναθηναϊκός πήγε στην ΕΠΟ και έκανε συγκεκριμένη πρόταση και ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα , που πρέπει να γίνουν, για να μπορέσει να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με διαφορετικές συνθήκες και να είναι πιο αξιόπιστο. Τέλος ο Σωμαρακάκης και η παρέα του και αρχιδιαιτητής ο Μπίκας με μέλη της ΚΕΔ κάποια από άτομα, που είτε έχουν γίνει γνωστά είτε δεν έχουν γίνει. Ο Μπίκας από όλους τους υπάρχοντες είναι ο ΜΟΝΟΣ, που μπορεί να προστατεύσει το 50-50 όσο μπορεί και για αυτό δεν πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο αυτό αν δεν ξέρει , ότι θα έχει το απόλυτο κουμάντο. Δεύτερη πρόταση-απαίτηση του Παναθηναϊκού η απομάκρυνση του Βασσάρα και της συζύγου του. Ο Βασσάρας για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα παρότι δεν είχε κάποιο τέτοιο τίτλο έκανε ουσιαστικά κουμάντο στους ορισμούς διαιτητών με την βοήθεια της συζύγου του.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση και είπε στον Γκιρτζίκη ότι «εσύ σε λίγο καιρό δεν θα είσαι πρόεδρος, αφού θα χάσεις από την αντιπολίτευση, που στηρίζουμε». Αυτό έκανε ο Παναθηναϊκός. Πήρε –με καθυστέρηση για μένα- μία πρωτοβουλία για να αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις τώρα. Η ΚΕΔ δεν έχει αλλάξει και σε λίγες ημέρες θα καταρτιστούν οι πίνακες διαιτητών για τη νέα περίοδο. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα οι ίδιοι διαιτητές θα είναι του χρόνου έτσι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έτσι θα πορευτεί και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου όταν και ο Γκιρτζίκης λογικά θα αποτελέσει παρελθόν. Οι εκλογές είναι τον Οκτώβριο και δύσκολα θα γίνουν πιο νωρίς ακόμα και αν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης δει στην πράξη την έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έκανε αυτό που όφειλε θεσμικά για να αλλάξουν τα πρόσωπα στην ΚΕΔ.

Η ομάδα, που αντέδρασε πιο πολύ για αυτή τη κίνηση του Παναθηναϊκού ήταν ο ΠΑΟΚ. Εμαθα ότι ο Γκαγκάτσης διαμαρτυρήθηκε στον Παναθηναϊκό , διότι δεν ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ, για αυτή την κίνηση που έκανε. Τρομερά πράγματα. Και τι είναι ο Παναθηναϊκός για να δώσει αναφορά στον ΠΑΟΚ για το τι θα κάνει; Να θυμήσω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα .Τι είναι ο ΠΑΟΚ για να έχει τέτοια απαίτηση; Ο ΠΑΟΚ που έχει για παράγοντα τον γιο του ανθρώπου που φέρεται να δημιούργησε την μεγάλη παράγκα και επί των ημερών του έγιναν τα όργια στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ευνοούμενο τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ, που ο ιδιοκτήτης του ο Σαββίδης συνάντησε τον Μαρινάκη και ουσιαστικά αγνόησε τους περιοριστικούς όρους, που έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως κάνει και ο ίδιος ο Μαρινάκης . Ο ΠΑΟΚ , που στην ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα δεν καταψήφισε τον Μποροβήλο κατά κόσμο Μποροθρύλο. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που λέει ότι είναι κατά του συστήματος. Είναι η ομάδα, που έχει παράγοντα τον γιο του παραγκάρχη. Ο ΠΑΟΚ, που φέτος, όπως ξαναείπα μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι πιο ευνοημένες ομάδες από την διαιτησία, ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πρωτάθλημα με τον Αρετόπουλο να γίνεται ο ….Παπουτσέλης του 2016

Και για να τελειώνουμε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κάθε δικαίωμα και να κάνει κριτική και να κράξει την διοίκηση του Παναθηναϊκού , για την κίνηση αυτή που έκανε. Εχει κάθε δικαίωμα, διότι αγαπάει την ομάδα του και νοιάζεται για την ομάδα του και έχει νοιώσει στο πετσί του την αδικία , όσο καμία άλλη ομάδα συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ναι μπορει να πει ότι θέλει. Καμία άλλη ομάδα, όμως, δεν μπορεί να κάνει επίθεση στον Παναθηναϊκό, που είναι πρωτοπόρος χρόνια τώρα και παραμένει μόνος του –όπως φαίνεται- στην μάχη κατά της διαφθοράς και του συστήματος και της σαπίλας. Οι άλλοι λένε , λένε, λένε και όταν έρχεται η ώρα της ψηφοφορίας ψηφίζουν λευκό . Για τέτοια μαγκιά μιλάμε…..

ΥΓ: Επειδή έχει γραφτεί συνέχεια το τελευταίο καιρό το ξαναλέω . Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία συμμαχία με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Εχουν κάποιες ίδιες απόψεις σε κάποια θέματα, αλλά φαίνεται, ότι για την αλλαγή της σύνθεσης της ΚΕΔ και την απομάκρυνση του Βασσάρα είναι αντίθετες οι άλλες ομάδες και κυρίως ο ΠΑΟΚ με την στάση που κρατάνε. Δεν πειράζει , αν δεν αλλάξουν δεν έχει κανένας δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ότι γίνει τη νέα περίοδο. Φαίνεται, ότι οι άνθρωποι γουστάρουν να έχουν τους Σωμαρακάκηδες και τους Βασσάρες να κάνουν κουμάντο.

ΥΓ2: Για όσους το ξεχνούν να θυμηθούν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Θέλει μόνο το 50-50 και θα είναι αντίθετος και σε όποιον προσπαθήσει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Και ο νοών νοείτο….

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.