«Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν παντρεμένος με την ΑΕΚ και μ’ εμένα»

«Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν παντρεμένος με την ΑΕΚ και μ’ εμένα»

Η σύζυγος του Γιάννη Ξενάκη μίλησε για την σχέση του άντρα της με την ΑΕΚ, αλλά και τη δύναμη που ψάχνει να βρει για να δει από κοντά την αίθουσα Τύπου στα νέα γραφεία της Ένωσης, που έχουν πάρει το όνομά του.

«Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν παντρεμένος με την ΑΕΚ και μ’ εμένα»

Η σύζυγος του Γιάννη Ξενάκη, Ρούλα μίλησε σχεδόν έναν χρόνο μετά το θάνατο του άντρα της για τη σχέση που είχε εκείνος με την Ενωση.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την κίνηση της ΑΕΚ να δώσει το όνομα του Γιάννη Ξενάκη στην αίθουσα Τύπου: «Δεν το περιμέναμε. Ήταν μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη και για μένα και για τις κόρες μου. Όταν το μάθαμε συγκινηθήκαμε πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι μια αναγνώριση στην προσφορά του Γιάννη, που τόσα χρόνια υπηρέτησε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ με συνέπεια και ήθος».

Για το αν έχει επισκεφθεί την αίθουσα: «Έχω δει μόνο τις φωτογραφίες και την ταμπέλα και ψάχνω να βρω τη δύναμη για να έρθω να τη δω από κοντά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτή την κίνηση στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στον Ανδρέα Δημάτο που απέδειξε ότι ήταν φίλος του Γιάννη».

Για τη σχέση που έχουν οι κόρες της με την ΑΕΚ: «Έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στην ομάδα. Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να πηγαίνουν όσο μπορούν στο γήπεδο, να είναι στα χνάρια του μπαμπά τους».

Για το αν θα ακολουθήσουν τα κορίτσια τον δρόμο της δημοσιογραφίας: «Δύσκολη ερώτηση. Δεν το ξέρω. Αν το θέλουν και οι ίδιες, ναι. Είναι ένας δρόμος δύσκολος που θέλει θυσίες. Ο Γιάννης ήταν παντρεμένος με την ΑΕΚ και μ’ εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα μπαίνουν σε αυτή την αίθουσα να παίρνουν ένα κομμάτι από το ήθος και την ακεραιότητα του Γιάννη».

Best of internet