Ολυμπιακός: Καρέ για τα... γκολπόστ

Ολυμπιακός: Καρέ για τα... γκολπόστ

Ολυμπιακός: Καρέ για τα... γκολπόστ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στον Ολυμπιακό αρέσουν τέσσερις περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο σε ισπανική αλλά και... Euro απόχρωση.

Όπως φαίνεται μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για να ανακοινωθεί ο Ρομπέρτο από την Εσπανιόλ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ύστερα από τρία χρόνια αφήνει το Λιμάνι για να... δέσει στο πλευρό των παιδιών του. Τίποτα δεν είναι πάνω από την οικογένειά του, όπως εξάλλου θα συνέβαινε σε κάθε άνθρωπο. Από την ΠΑΕ ουδείς θέλησε να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του κάνοντας ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να βρεθεί ο Ρομπέρτο και πάλι στην πατρίδα του.

Οπότε, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν για τον αντικαταστάτη του. Παρόλο που υπάρχει εμπιστοσύνη στον Καπίνο, σκοπός είναι να αποκτηθεί και ένας ξένος με εμπειρία ώστε να προστετευθεί και να είναι πιο έτοιμος στο μέλλον ο Διεθνής τερματοφύλακας.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος» στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Βιθέντε Γκουάιτα, που ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Χετάφε (άφησε τον Μέγερι στον πάγκο), ο Βίκτορ Βαλντές που έπαιξε με τον Μανιάτη στην Σταντάρ Λιέγης αλλά και οι Ιζακσον - Μπερίσα. 

Μιλάμε για τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Αλβανίας και της εθνικής Σουηδίας. Για τον Ιζακσον πιστεύεται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει και δάσκαλος για τον Καπίνο.

Best of internet