Προχωρημένες συζητήσεις με Κινέζους η Βέροια

Προχωρημένες συζητήσεις με Κινέζους η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Προχωρημένες συζητήσεις με Κινέζους η Βέροια

bet365

Άλλη πρόταση για το ιδιοκτησιακό στη Βέροια, δεν υπάρχει, οι συζητήσεις με τους Κινέζους επενδυτές είναι σε προχωρημένο στάδιο και το θέμα αναμένεται να τελειώσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό περιμένουν στη Βέροια, ώστε να προχωρήσει και το μεταγραφικό σκέλος, καθώς θα πρέπει να οριστεί μπάτζετ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε από την Αμερική, όμως δεν έφερε κάποια πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Έτσι, υπάρχει μόνο το θέμα με την εταιρεία από την Κίνα, που έχει ενδιαφερθεί για να επενδύσει στη «βασίλισσα του Βορρά». Μάλιστα, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της την έναρξη της προετοιμασίας τη Δευτέρα (27/6), με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται την Παρασκευή (24/6). Τέλος, όπως είναι ήδη γνωστό, το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα, όμως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το χρονικό διάστημα που ο σύλλογος της Ημαθίας θα πάει στα 3-5 Πηγάδιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Την Παρασκευή 24/06 και ώρα 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιστών της "Βασίλισσας" ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016/17). Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο 25-26/06 και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση την Δευτέρα 27/06 στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα