Μαχητής της ζωής, νικητής στις εξέδρες! (vid)

Μαχητής της ζωής, νικητής στις εξέδρες! (vid)

Gazzetta team
Μαχητής της ζωής, νικητής στις εξέδρες! (vid)

bet365

Εζησε το όνειρο και ξέχασε τον καθημερινό του εφιάλτη! Η αγάπη του 25χρονου Αλβανού για το ποδόσφαιρο είναι μοναδική και τα 4000 χιλιόμετρα πολύ... λίγα για να τον εμποδίσουν!

Είναι από τις ιστορίες του Euro που σε αγγίζουν στην καρδιά! Το πάθος για μπάλα, για μια ομάδα δεν έχει σύνορα και μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το μεγαλύτερο εμπόδιο. Μεγαλείο ψυχής από έναν νεαρό Αλβανό που δίνει μάχη καθημερινά για τη ζωή του! Ο Ντριτάν Ντόντα, ο 25χρονος που ζει στην Ιταλία από το 1998 χτυπήθηκε από σπάνια ασθένεια που τον ανάγκασε να καθίσει σε αναπηρική καρέκλα! Η ζωή του είναι το ποδόσφαιρο και η μεγάλη του επιθυμία ήταν να δει την Αλβανία στο Εuro!

Στα γήπεδα της Γαλλίας οι Αετοί είχαν ραντεβού με την ιστορία τους και η οικογένεια του Ντόντα αποφάσισε να του κάνει το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να περιμένει!

Ο 25χρονος Αλβανός μαζί με τους δικούς άφησαν στην άκρη τα εφιαλτικά σενάρια για τη ζωή του και έζησαν όλοι μαζί το όνειρό του! Με ένα τροχόσπιτο ταξίδεψαν 4000 χιλιόμετρα, βρέθηκαν σε Λυών και Μασσαλία, όπου παρακολούθησαν τα δυο πρώτα ματς.

Μπορεί ο 25χρονος να μην είδε την πρώτη νίκη, ωστόσο αυτά που έζησε ήταν μοναδικά και όπως λένε οι δικοί του θα τον βοηθήσουν να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στη μάχη που δίνει! Μια απίθανη ιστορία αγάπης που είναι πλέον πρώτο θέμα στη γειτονική χώρα!

 

EURO Τελευταία Νέα