Απαγορεύεται η μπύρα; Fail!

Θάνος Σαρρής
Απαγορεύεται η μπύρα; Fail!

bet365

Η εικόνα Γερμανών και Βορειοιρλανδών να αντικρίζουν φωτοτυπίες με μία μπύρα μέσα σε σήμα «απαγορεύεται» ήταν... όλα τα λεφτά! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι Βορειοιρλανδοί έχουν... τη δική τους ιστορία με τη μπύρα. Μέσα στο τρένο οι πρώτοι είχαν φέρει τα δικά τους εφόδια, μεγάλα κουτάκια με τη σημαία της χώρας τους, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κυκλοφορούσαν με δωδεκάδες ανά χείρας! Από την άλλη, οι Βρετανοί μπήκαν μάλλον πιο... έτοιμοι, έχοντας προχωρήσει στην απαραίτητη κατανάλωση αρκετές ώρες πριν σε πλατείες και δρόμους. Σε αντίθεση με τη Δευτέρα, την Τρίτη στο Παρίσι δεν έβρεχε οπότε οι πράσινες φανέλες κατέκλυσαν από νωρίς τους δρόμους.

Βγαίνοντας λοιπόν από το μετρό στη στάση Porte de Saint-Cloud, στην οποία βρίσκεται το γήπεδο, υπήρχαν μερικές τοιχοκολλημένες αφίσες περί απαγόρευσης μπύρας! Οι περισσότεροι πήγαν για selfie μπροστά τους, σηκώνοντας ψηλά τα κουτάκια τους, άλλοι απλά έγνεψαν στην... υγεία των αφισών, ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που τις πήραν για ενθύμιο!

 

EURO Τελευταία Νέα