Μαρότα: «Ρεάλ ο Μοράτα, Γιούβε ο Πογκμπά»

Μαρότα: «Ρεάλ ο Μοράτα, Γιούβε ο Πογκμπά»

bet365

Ο Μπέπε Μαρότα αποφάσισε να μιλήσει και αναφέρθηκε σε όλα τα μεταγραφικά θέματα που αφορούν τη Γιουβέντους.

Ο γενικός διευθυντής των Μπιανκονέρι ήταν στο J-Medical, το νέο ιατρικό κέντρο της Γιούβε, για την επίσκεψη του προέδρου της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζοβάνι Μαλαγκό, με αποτέλεσμα να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τα μεταγραφικά. Και η αρχή έγινε από τις περιπτώσεις των Αλβαρο Μοράτα και Πολ Πογκμπά...

«Η Ρεάλ μας ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση της οψιόν για την αγορά του Μοράτα, τις επόμενες μέρες περιμένουμε να ενημερώσουν και γραπτώς και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Οι πιθανότητες να παραμείνει είναι ελάχιστες. Αν φύγει, όπως όλα δείχνουν, θα αντικατασταθεί όπως πρέπει, με έναν εξίσου σημαντικό επιθετικό. Για τον Πογκμπά, από την άλλη πλευρά, αφενός δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση, αφετέρου δεν θέλουμε να κάτσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Πογκμπά είναι σημαντικός για το παρόν και το μέλλον της Γιούβε και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να παραμείνει. Ο Ραϊόλα είναι πολύ καλός μάνατζερ, έχουμε άριστη σχέση μαζί του και ξέρουμε ότι ο Πολ, ο οποίος είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους, δεν έχει φτάσει ακόμη στο peak της απόδοσης του, της ωρίμανσης του. Θα κάνει πολύ καλά, επομένως, να μείνει μαζί μας αυτά τα χρόνια».

Από εκεί και πέρα, ο Μαρότα επιβεβαίωσε ότι την επόμενη εβδομάδα -σύμφωνα με το Sky Italia την προσεχή Δευτέρα- ο Ντάνι Αλβες θα είναι στο Τορίνο για να γίνει και τυπικά Μπιανκονέρο, ξεκαθάρισε ότι ο Σιμόνε Τζάτζα θα παραμείνει και δεν φάνηκε αισιόδοξος για τους Χαβιέρ Μασεράνο και Αντρέ Γκόμες.

«Εχουμε κάνει ήδη δύο σημαντικές μεταγραφές και έχουμε ενισχυθεί. Μιλάω για τον Πιάνιτς και για τον Ντάνι Αλβες, ο οποίος θα είναι στο Τορίνο την επόμενη εβδομάδα. Ο Τζάτζα έχει προτάσεις αλλά θα μείνει μαζί μας ενώ οι περιπτώσεις των Μασεράνο και Αντρέ Γκόμες μου μοιάζουν ουτοπικές αυτή την στιγμή. Η Μπαρτσελόνα είναι κάθετη στο ότι δεν πωλείται ο Αργεντίνος ενώ η Βαλένθια δεν δείχνει διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις της (60-65 εκατ. ευρώ)».

Τέλος, αναφέρθηκε στους Στέφαν Λιχτστάινερ και Ντομένικο Μπεράρντι, λέγοντας: «Ο Λιχτστάινερ είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και θέλουμε να έχουμε δύο δυνατούς παίκτες για κάθε θέση ενώ ο Μπεράρντι θα παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στη Σασουόλο. Δεν νομίζω πως θα πάει στην Ιντερ, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της Σασουόλο. Είναι σοβαροί άνθρωποι και έχουμε μια δυνατή φιλία και άριστη συνεργασία ως κλαμπ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα