Ρομπέρτο για... Ισπανία ή Αυστρία;

Ρομπέρτο για... Ισπανία ή Αυστρία;

Ρομπέρτο για... Ισπανία ή Αυστρία;

bet365

O Ολυμπιακός πετάει σήμερα για το Λάνγκενφελντ, όπου και θα πραγματοποιηθεί το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Ρομπέρτο να περιμένει να δει ακόμη ποια... πτήση θα πάρει.

Ο Μάρκο Σίλβα κι οι παίκτες του πετούν σήμερα το απόγευμα για την Αυστρία, όπου και φέτος προτιμήθηκε ο εν λόγω προορισμός για το χτίσιμο της ομάδας. Μόνο που αντί για το Ζέεφελντ, το Λάνγκενφελντ θα είναι το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η πτήση τσάρτερ των πρωταθλητών Ελλάδας θα προσγειωθεί στο Ίνσμπουργκ και από εκεί οδικώς θα συνεχιστεί το ταξίδι για το Λάνγκενφελντ.

Σήμερα το πρωί θα περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ το δεύτερο γκρουπ και στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει τα ονόματα που θα πετάξουν.

Όσο για τον Ρομπέρτο, αν δεν ανακοινωθεί από την Εσπανιόλ τις επόμενες ώρες, η λογική λέει ότι θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία. Ο Ισπανός, πάντως, χθες που πήγε στον Ρέντη μάζεψε κάποια πράγματα και χαιρέτησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία τρία χρόνια. Σε αναμονή είναι λοιπόν ο «Άγιος» για να δει σε ποιο αεροπλάνο θα μπει.

Οι Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς και Ντα Κόστα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία το Σάββατο που έρχεται, ενώ ο Σίλβα θα δει και τους "μικρούς" Μανθάτη, Ρέτσο και ίσως τον Ανδρούτσο, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων. Με άδεια θα λείπουν και οι Ζντιελαρ και Ιντεγιε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα