Δίνουν 1 εκατ. ευρώ για Κλωναρίδη οι Κινέζοι!

Δίνουν 1 εκατ. ευρώ για Κλωναρίδη οι Κινέζοι!

Gazzetta team
Δίνουν 1 εκατ. ευρώ για Κλωναρίδη οι Κινέζοι!

bet365

Πρόταση 1 εκατ. ευρώ από ομάδα της Κίνας για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης δε βρίσκεται στα πλάνα του Αντρεά Στραματσόνι για τη νέα σεζόν του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τη «Goal» για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας.

Όπως αναφέρεται ο ενδιαφερόμενος σύλλογος παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του Κλωναρίδη και εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει πρόταση που θα ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του. Το ενδιαφέρον της κινεζικής ομάδας αναμένεται να πάρει τη μορφή επίσημης πρότασης εντός των επόμενων 48 ωρών, ενώ θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως η απάντηση των «πρασίνων» θα είναι θετική.

Παράλληλα εφόσον η υπόθεση προχωρήσει ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τόσο τον Μπεργκ, όσο και τον Ιμπάρμπο που βρίκσεται προ των πυλών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα