Στη Θεσσαλονίκη ο Ματέους για ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Ματέους για ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Ματέους για ΠΑΟΚ

bet365

Από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, για να κλείσει την Τρίτη η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φθάσει στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του, οι οποίοι το πρωί της Τρίτης θα συναντηθούν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να οριστικοποιήσουν την προφορική συμφωνία, που έχει επιτευχθεί εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα.

Ο αρχικός προγραμματισμός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφεραν, ότι ο Ματέους θα φτάσει στην Ελλάδα την Τρίτη, αλλά τελικά έφτασε από την Ουκρανία, όπου ήταν τις τελευταίες ημέρες, νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ματέους την Τρίτη (21/6) εκτός από τις συζητήσεις για το συμβόλαιο θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Επίσης, στη Θεσσαλονίκη είναι, ήδη, τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ. ο Λέο Μάτος και ο Εβγκέν Σακχόφ, που το πρωί της Τρίτης (21/6) θα περάσουν μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα