Από Παρασκευή η επιστροφή στη Βέροια

Από Παρασκευή η επιστροφή στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από Παρασκευή η επιστροφή στη Βέροια

bet365

Από την Παρασκευή (24/6) θα ξεκινήσει η επιστροφή στη Βέροια, καθώς το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά. Την επόμενη Δευτέρα (27/6) η πρώτη.

Την αντίστροφη μέτρηση έχουν ξεκινήσει στη Βέροια για την έναρξη της νέας σεζόν. Οι διακοπές φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους, καθώς για την επόμενη Δευτέρα (27/6) έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση. Βέβαια, η επιστροφή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας θα γίνει πιο νωρίς και συγκεκριμένα την Παρασκευή (24/6) για την πρώτη συγκέντρωση.

Το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά για τους ποδοσφαιριστές για να πάρει σειρά η πρώτη προπόνηση σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και απομένει να αποφασιστεί και το χρονικό διάστημα που θα... ξοδέψει εκεί η «βασίλισσα του Βορρά».

Όπως τονίζουν στην ΠΑΕ, αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα οριστούν τα φιλικά, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε συζητήσεις, όπως προαναφέραμε, με Κέρκυρα και Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα