Με το ίδιο τιμ συνεχίζει ο Ιβιτς

Με το ίδιο τιμ συνεχίζει ο Ιβιτς

Με το ίδιο τιμ συνεχίζει ο Ιβιτς

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την παρουσία όλων των συνεργατών του Βλάνταν Ίβιτς στο προπονητικό τιμ της ομάδας και για τη νέα χρονιά.

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ότι ο Σέρβος προπονητής θα συνεχίσει με το ίδιο τιμ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ίβιτς δεν είχε κανένα παράπονο και ζήτησε την επέκταση της συνεργασίας της ΠΑΕ με όλους τους συνεργάτες του.

Έτσι, θα συνεχίσουν να είναι δίπλα του σε ρόλο βοηθού ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, με τον οποίο συνυπήρξαν και στην Κ20, όπως και o Γρηγόρης Καβαλιεράτος.

Ο Δημήτρης Δανιηλίδης, για τον οποίο όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλούν με τα καλύτερα λόγια, θα είναι ο πρώτος γυμναστής της ομάδας, με τον Πάολο Αρτίκο να παραμένει στο κομμάτι της αποκατάστασης και αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Χρήστο Κελπέκης και ο Γιάννης Θωμαϊδης, στο κομμάτι της ανάλυσης και της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα