Ξεκαθαρίζει μέχρι την Πέμπτη του Σιόντη

Ξεκαθαρίζει μέχρι την Πέμπτη του Σιόντη

Ξεκαθαρίζει μέχρι την Πέμπτη του Σιόντη

Τελειώνει αυτή την εβδομάδα το θέμα του Στέφανου Σιόντη για Βέροια και Κέρκυρα, με τον ποδοσφαιριστή να έχει συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα μέχρι την Πέμπτη.

Στο τέλος της φτάνει η υπόθεση του Στέφανου Σιόντη για τις Βέροια και Κέρκυρα. Ο Έλληνας άσος, αναμένεται μέχρι την Πέμπτη να έχει συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα όπου θα συζητηθούν όσα θέματα παραμένουν ανοιχτά μεταξύ της «Βασίλισσας του βορρά» και του ποδοσφαιριστή.

Το πιο σημαντικό είναι τα χρωστούμενα που υπάρχουν από την Βέροια προς τον Σιόντη. Οι δύο πλευρές ευελπιστούν να βρουν μια συμφέρουσα λύση και για τους δύο, με την ομάδα της Ημαθίας να θέλει να κρατήσει τον 28χρονο άσο στο δυναμικό της. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είναι δεδομένο πως τα έχει βρει με την Κέρκυρα και επιθυμεί να επιστρέψει στο νησί μετά από ένα χρόνο απουσίας, όμως περιμένει να ακούσει τα όσα έχει να του πει και ο Βρύζας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να καταφέρει να κρατήσει τον Σιόντη στην ομάδα. Όπως και να έχει πάντως οι διακοπές για τον πολυθεσίτη αμυντικό τελειώνουν, καθώς αν συνεχίσει στην Βέροια την Παρασκευή έχει την πρώτη συνάντηση, ενώ αν τελικά βρεθεί εκ νέου στην Κέρκυρα το Σάββατο ξεκινούν τα εργομετρικά στην ομάδα του Ιονίου.

Best of internet